Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Omnia W ali Lumia 620 (520)
Samsung Omnia W ali Lumia 620 (520)
pijavka ::
Zdravo!
Kolegica kupuje nov telefon. Nekako do 130 € max. Jaz malo več kot 1 leto uporabljam Omnio W in sem z njo zelo zadovoljen. Njej je tudi zelo všeč.
Na ebayu se najde za približno za 130 € s poštnino. Malo je še gledala Lumie (520, 620) za približno enako ceno, mogoče celo malo manj (pri Mobielu s podaljšanjem naročnine).
Samsung ji je precej lepši.
Kaj govori v prid Nokiama?
- WP8 (pravi, da ji je vseeno za OS)
- navigacija (pravi, da je ne potrebuje; jaz osebno sem jo velikokrat pogrešal)
Kaj menite vi? Nokii nista bisteveno boljši. Se splača vzet Samsunga, glede na to, da je že precej "star"?
Kolegica kupuje nov telefon. Nekako do 130 € max. Jaz malo več kot 1 leto uporabljam Omnio W in sem z njo zelo zadovoljen. Njej je tudi zelo všeč.
Na ebayu se najde za približno za 130 € s poštnino. Malo je še gledala Lumie (520, 620) za približno enako ceno, mogoče celo malo manj (pri Mobielu s podaljšanjem naročnine).
Samsung ji je precej lepši.
Kaj govori v prid Nokiama?
- WP8 (pravi, da ji je vseeno za OS)
- navigacija (pravi, da je ne potrebuje; jaz osebno sem jo velikokrat pogrešal)
Kaj menite vi? Nokii nista bisteveno boljši. Se splača vzet Samsunga, glede na to, da je že precej "star"?
zee ::
Lumia 520/620 ima zgolj WP 7.8 (IIRC).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Maystr ::
Ne bo držalo. Nokia 520/620 ima WP8. Priporočam Nokio 620 jo imam tudi sam in sem zelo zadovoljen. Dela dobre slike, sistem je hiter in odziven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17938 (11348) | Scaramouche |
» | Lumia 520 Mnenja,nasveti...Oddelek: Mobilne tehnologije | 10189 (7904) | luxxx7 |
» | Telefon za 150€ (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9709 (8537) | PrihajaNodi |
» | Nokia lumia ali Samsung galaxyOddelek: Mobilne tehnologije | 4397 (3817) | MatH |
» | Lumia 620 ali 520Oddelek: Mobilne tehnologije | 1926 (1243) | Invictus |