Forum » Pomoč in nasveti » FB, "funkcija seen" - kako izklopiti?
FB, "funkcija seen" - kako izklopiti?
ekran ::
Kako lahko izklopim to nastavitev na FB, da torej tisti, ki mi pošljejo zasebno sporočilo, ne morejo videti, kdaj/ali sem ga prebrala? Hvala.
Tilen ::
Kako lahko izklopim to nastavitev na FB, da torej tisti, ki mi pošljejo zasebno sporočilo, ne morejo videti, kdaj/ali sem ga prebrala? Hvala.
Preprosto ne klikneš v okno. Sporočilo prebereš in okno zapreš ali pa odpreš katero drugo. Takoj, ko klikneš v okno, se drugemu izpiše seen.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Ampak je obstajala prav neka aplikacija, ki je to blokirala. Na prejšnjem računalniku sem imela, zdaj sem pa eno inštalirala, pa ne deluje.
Okej, mislim, da mi je zdaj uspelo, in sicer s tem (če bo slučajno še koga zanimalo): http://crossrider.com/install/14917-cha...
AStrukelj ::
Napisano na strani enega od popolarnih seen blockerjev Klik:
Since this extension violates Facebook's Legal Terms of Services, it needed to be disabled and is not functional anymore.
Ali po domače, te dodatki za brskalnike kršijo FB-jeve pogoje uporabe.
Edit: Previdno s temi dodatki, ker se lahko kaj drugega skiva za njimi.
Since this extension violates Facebook's Legal Terms of Services, it needed to be disabled and is not functional anymore.
Ali po domače, te dodatki za brskalnike kršijo FB-jeve pogoje uporabe.
Edit: Previdno s temi dodatki, ker se lahko kaj drugega skiva za njimi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AStrukelj ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odkar ne hodim več na FB sem naredil v par dneh več dela kot v mesecuOddelek: Loža | 1804 (1187) | shadeX |
» | Nasvet pravnikaOddelek: Na cesti | 1878 (1546) | Unknownm |
» | Nova funkcionalnost na Slo-Techu: socialna omrežja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 34506 (27443) | CaqKa |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15627 (9288) | Tilen |
» | Slovenščina --> književnost --> vsa obdobjaOddelek: Šola | 2850 (2662) | Binji |