Forum » Programska oprema » Mozilla firefox problemi
Mozilla firefox problemi
x4en0n ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ali ima še kdo probleme z Mozillo? Do sedaj sem uporabljal 32bitno Mozillo na 64bitnih win7 in je delovalo kar v redu. Zadnje čase pa je bilo vedno več crashov in "not responding" zadev... Pravtako sem včeraj formatiral računalnik in vidim, da je še vedno ista zgodba. Danes pa nemorem več niti gledat posnetkov na youtubu. Napiše nek error. Sedaj sem namestil Chrom in dela vse normalno. Ima kdo podobne težave?
Zanima me, ali ima še kdo probleme z Mozillo? Do sedaj sem uporabljal 32bitno Mozillo na 64bitnih win7 in je delovalo kar v redu. Zadnje čase pa je bilo vedno več crashov in "not responding" zadev... Pravtako sem včeraj formatiral računalnik in vidim, da je še vedno ista zgodba. Danes pa nemorem več niti gledat posnetkov na youtubu. Napiše nek error. Sedaj sem namestil Chrom in dela vse normalno. Ima kdo podobne težave?
Highlag ::
Prej z vtičniki. Vedno se sesujejo vtičniki. Poizkusi odstranit vse dodatke in naložiti nove.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35915 (10382) | kow |
» | V Firefoxu 43 končno 64-bitna verzija enakopravna z 32-bitnoOddelek: Novice / Brskalniki | 10289 (7596) | knesz |
» | Mozilla čedalje odvisnejša od Googla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 32008 (27342) | mtosev |
» | Flash integriran v ChromeOddelek: Novice / Brskalniki | 8607 (6860) | BlueRunner |
» | Mozilla vs FirebirdOddelek: Programska oprema | 1776 (1463) | Poldi112 |