Forum » Programska oprema » Avast_Pregled ob zagonu?
Avast_Pregled ob zagonu?
--MiRaLdInJo ::
Oj.
Mene pa zanima kje lahko v Avastu izberem/naštimam, da restarta pc in naredi kompleten pregled pcja ob zagonu?
Nikjer ne najdem te funcije. Je to treba kje v windowsih naštimat? Imam pa Win 7 64bitne.
Lp
Mene pa zanima kje lahko v Avastu izberem/naštimam, da restarta pc in naredi kompleten pregled pcja ob zagonu?
Nikjer ne najdem te funcije. Je to treba kje v windowsih naštimat? Imam pa Win 7 64bitne.
Lp
Unknown_001 ::
Klikneš pregled.
Poscrollaš dol in mogu bi met okenček pregled ob zagonu.đ
To velja če maš najnovejšo verzijo.
V bistvu ne, klikneš razdelek na levi : Antivirus->pregledi->v menuju v oknu poiščeš okno Pregled ob zagonu
Poscrollaš dol in mogu bi met okenček pregled ob zagonu.đ
To velja če maš najnovejšo verzijo.
V bistvu ne, klikneš razdelek na levi : Antivirus->pregledi->v menuju v oknu poiščeš okno Pregled ob zagonu
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
--MiRaLdInJo ::
Pa res. Nevek kako sem to lahko to spregledal
V eni uri komaj 10% pregledalo in najdlo 17 okuženih datotek. Bom moral kar čez noč to postuti zagnano pa naj kar direktno pobriše okužene datoteke.
Uporabljam pa sedaj 30dnevni preizkusni Avast.
Sicer sem se registriral za 12mesečni Avast pa mi ni ponudilo downloada nite poslalo maila
V eni uri komaj 10% pregledalo in najdlo 17 okuženih datotek. Bom moral kar čez noč to postuti zagnano pa naj kar direktno pobriše okužene datoteke.
Uporabljam pa sedaj 30dnevni preizkusni Avast.
Sicer sem se registriral za 12mesečni Avast pa mi ni ponudilo downloada nite poslalo maila
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avast! problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3821 (2739) | Glugy |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5657 (5139) | --MiRaLdInJo |
» | internet je nehal delati na vistiOddelek: Pomoč in nasveti | 852 (723) | fosil |
» | Avast - opozorilaOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (728) | fosil |
» | Trojanec mi je okužil PC in mi onemogoča prenesti karkoli na zun. diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (805) | JesusChrist |