Forum » Strojna oprema » Težave z monitorjem
Težave z monitorjem
Lukz4r ::
Računalnik je nov brez OS. Vse dela normalno vendar na monitorju mi izpisuje "no signal". V čem je težava?
Vse je novo, škatlo sem dobil že sestavljeno. Prikopu sm vse tko k mora bit. V BIOS bi mogu pridet vendar mam črn zaslon. Najprej napiše checking signal... in čez par sekund D-SUB no signal entering the power supply shortly. V čem naj bi bla težava? Monitor je pa LG 24EA53VQ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lukz4r ()
bluefish ::
Možna krivca sta še monitor (v primeru večih vhodov preveri, če je izbran pravi) ali izhod na grafični.
Grafična je posebej ja in za priklop na njo rabim DVI kabel, predvidevam da je tole vzrok ane? Ter nato priklopim DVI v monitor in DVI v grafično. Ker sem pri monitorju dobil zraven samo nek VGA kabel.
BorutK-73 ::
Čudno da nisi dobil adapterja zraven. Jaz ga dobim zraven vsake grafične ki jo kupim (imam že 2 viška). Pokliči tja ker si ga kupil in ti naj pošljejo ta adapter.
Katero grafično imaš?
Katero grafično imaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11509 (4074) | acookook |
» | nvidia gtx 750 (ti) 2 monitorja,na drugem ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2269 (2087) | Senitel |
» | Pretvornik HDMI to VGA + audioOddelek: Pomoč in nasveti | 4465 (4086) | Kron |
» | Čisto nov računalnik, starejši ekran...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (907) | Opkow |
» | Grafična kartica - kabelOddelek: Zvok in slika | 1115 (1036) | Kolarks |