Forum » Kaj kupiti » grafična tablica za totalnega N00ba
grafična tablica za totalnega N00ba
The Player ::
pozdrav,
zanimam se za nakup grafične tablice in me zanima kaj mi priporočate oz. ali se mi jo sploh splača kupit?
Sem totalen Noob pri tem, tko, da tut ne vem kok jo bom sploh uporablu zato zaenkrat ciljam na cenejše varjante.
Tablico bi potreboval za risanje risank v flashu, mogoče tut za risanje v photoshopu. Zdej večinoma rišem z pen toolom in z miško, tablico bi pa bolj kot za risanje uporabljal, za risanje osnutkov, da kej na hitr nakracam, mogoče v prihodnosti bi začel tudi risat z brushom namesto z pen toolom, se pravi bolj natančne zadeve, za zdej bi pa bol za probo mel, da vidm kako se mi to obnese.
skratka, kaj mislte? Se mi splača sploh?
Na bolhi gledam se da že za 13 € dobit pocen tablco (sklepam, da za moje potrebe je ta čist dovolj), se da pa za ugodno ceno dobit tudi Wacom Bamboo.
kakšna je tudi razlika med dražjimi in cenejšimi tablicami?
hvala za pomoč.
zanimam se za nakup grafične tablice in me zanima kaj mi priporočate oz. ali se mi jo sploh splača kupit?
Sem totalen Noob pri tem, tko, da tut ne vem kok jo bom sploh uporablu zato zaenkrat ciljam na cenejše varjante.
Tablico bi potreboval za risanje risank v flashu, mogoče tut za risanje v photoshopu. Zdej večinoma rišem z pen toolom in z miško, tablico bi pa bolj kot za risanje uporabljal, za risanje osnutkov, da kej na hitr nakracam, mogoče v prihodnosti bi začel tudi risat z brushom namesto z pen toolom, se pravi bolj natančne zadeve, za zdej bi pa bol za probo mel, da vidm kako se mi to obnese.
skratka, kaj mislte? Se mi splača sploh?
Na bolhi gledam se da že za 13 € dobit pocen tablco (sklepam, da za moje potrebe je ta čist dovolj), se da pa za ugodno ceno dobit tudi Wacom Bamboo.
kakšna je tudi razlika med dražjimi in cenejšimi tablicami?
hvala za pomoč.
bluefish ::
Razlika je predvsem v natančnosti, stopnjah zaznave pritiska,...
Omenjeni Wacom (Bamboo je prenovljen in po novem imenovan Intuos Pen and Touch) je dokaj dober, vendar je glede na namen uporabe vseeno, če vzameš kako cenejšo.
Omenjeni Wacom (Bamboo je prenovljen in po novem imenovan Intuos Pen and Touch) je dokaj dober, vendar je glede na namen uporabe vseeno, če vzameš kako cenejšo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 32533 (12535) | zhudang |
» | Grafične tablice bamboo wacom -- helpOddelek: Kaj kupiti | 7619 (5805) | Zelnick |
» | Nakup Graficne Tablice!Oddelek: Kaj kupiti | 1759 (1613) | SeanYong |
» | Wacom Bamboo in ostaleOddelek: Zvok in slika | 6157 (3387) | Maya87 |
» | Tablica in tablični svinčnikOddelek: Zvok in slika | 2064 (1859) | kitewing |