Forum » Elektrotehnika in elektronika » Prenosni računalnik me strese
Prenosni računalnik me strese
Core ::
Dober dan!
Pojavil se mi je en problem.Imam prenosni računalnik in ko ga priključim na elektriko in če je potem dalj časa prižgan in da veliko tipkam, potem ko pritisnem tipko me strese.Tudi če jo držim dalj časa ne neha tresti.trese me skozi ko držim tipko ne samo ko jo pritisnem.Ko ga pa izključim iz elektrike je pa vse ok.Pa tipkovnica na laptopu je plastika.Ne razumem zakaj?je potrebno kaj menjati??V stanovanju me pa ne trese nič razen to....
Pojavil se mi je en problem.Imam prenosni računalnik in ko ga priključim na elektriko in če je potem dalj časa prižgan in da veliko tipkam, potem ko pritisnem tipko me strese.Tudi če jo držim dalj časa ne neha tresti.trese me skozi ko držim tipko ne samo ko jo pritisnem.Ko ga pa izključim iz elektrike je pa vse ok.Pa tipkovnica na laptopu je plastika.Ne razumem zakaj?je potrebno kaj menjati??V stanovanju me pa ne trese nič razen to....
- poskusilo klonirati: Core ()
einstein :P ::
Ne, to ni nič nevarnega. Kateri laptop? A si ziher, da je plastična tipkovnica?
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Core ::
računalnik je nek Compaq.Tipkovnica je ta ko je bila že z nakupom gor nevem zdi se mi da je plastika...
einstein :P ::
V glavnem, poskusi še na kakšni drugi vtičnici v stanovanju. Možno pa je, da napajalec za laptop nima ozemljitvenega kabla sploh.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri vlažilec zraka? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 50285 (2697) | darkolord |
» | Računalnik se ne prižge - težave z elektriko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5569 (4817) | Bostyan007 |
» | "Prebija" mi elektrika!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8829 (8060) | mjanez |
» | Macbook vs Macbook PRO vs PCOddelek: Kaj kupiti | 6832 (6180) | Pyr0Beast |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8320 (6811) | Alexius Heristalski |