Forum » Programska oprema » Problem G4
Problem G4
roba3000 ::
Imam 1.5 let star Mac G4, sistem mac os 9. Pred enim mesecem so se začele težave, med predvajanjem mp3-ja je začel disk ropotat in mac je zmrznil. Potem je blo do tega tedna mir, sedaj mi pa med pregledom filma v final cut-u v 80% zašteka, ne vedno na istem mestu. Imam tri diske en sistemc in dva video. Danes sem z nortonom ugotovil, da ima sistemc bad sektorje. A je mogoče, da mi pregled zmrzne zardi bad sektorjev na sistemskem disku, ne glede na to, da je ves video na ostalih diskih, ki sta brezhibna? Drugače vsi programi delujejo brezhibno vključno s sistemom!!! help me
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdaj bo zunanji disk odslužil svoje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3827 (3140) | MaTTe |
» | Poskus oživetja diska z bad sektorji?Oddelek: Strojna oprema | 4428 (3410) | amigo_no1 |
» | Težave računalnika, ne najdem vzrokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1616) | solatko |
» | Odstranjevanje BAD sektorjev na DiskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2062 (1817) | kixs |
» | ne morem razdelit sistemske particije brez formataOddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (1188) | KontraCepec |