» »

caseking naročila

caseking naročila

kynho_king ::

Živjo, če bo kdo kej naročal proti koncu meseca septembra ali v začetku oktobra na strani caseking.de naj mi javi, ker bi tudi sam naročil sleeved kable, in se mi zdi pametno da naročimo skupaj in razdelimo stroške dostave al nek :)

freesty ::

Jaz bom mogoce ampak bom vzel na firmo, ne vem kako je potem z deljeno postnino?

Imas mogoce kak kupon za popust se?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Assass1n ::

Iz kje pa si?
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

kynho_king ::

Freesty nimam, kar se tice postnine nimam ni jz pojma pol :D

Škofljica Assass1n

nightbird ::

mene bi mogoče tudi zanimalo skupno naročilo.

@freesty je možen prevzem materiala v LJ, če naročimo skupaj preko tebe?

LP

Xserces ::

BUMP.

Bo kdo nabavlal pri casekingu v kratkem? Da bi v paket ruknu še eno GTX 970. Okolica LJ
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

m0LN4r ::

Na caseking zmanjkujejo zaloge... Cb forum checkiram
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Xserces ::

Slaba... :) No sej če kšn naroča se pogleda in če je se naroči drugače pa ne :)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

oo7 ::

Zakaj v tej trgovini noče sprejeti moje kartice ne Vise ne Mastercarda? Naročim plačam potem pa napiše, da naj uporabim drugo kartico. Potem pa tam pod naročilim mi piše cancled ali pa Waiting for confirmation čeprav ni nič. Je imel kdo isti problem?

m0LN4r ::

Maš denar na kartici? :D
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

delfinus ::

M-power, verjetno problem z mesecnim limitom. Odvisno seveda tudi koliko si ze jemal v tekocem mesecu na kartico in ce je se dovolj sredstev. Ce mas premajhen limit zaprosi banko za povisanje. Tudi preko klika se da to uredit, ce imas. Ponavadi uredijo v roku 1 dneva.

Sicer pa je res, zmanjkuje robe na hitro. Povprasevanje po GTX 970 je ludo. Indikacija dobavljivosti ni ziher. Sem narocal v petek GTX 970 in je bilo na lagarju vse do ponedeljka zjutraj. Potem pa se je v ponedeljek spremenilo, da artikla ni. Isti dan dobim tudi obvestilo, da izdelka ni. Lahko pa seveda takoj zamenjas ali canceliras, ce zelis.

lp, d.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

oo7 ::

delfinus je izjavil:

M-power, verjetno problem z mesecnim limitom. Odvisno seveda tudi koliko si ze jemal v tekocem mesecu na kartico in ce je se dovolj sredstev. Ce mas premajhen limit zaprosi banko za povisanje. Tudi preko klika se da to uredit, ce imas. Ponavadi uredijo v roku 1 dneva.

Sicer pa je res, zmanjkuje robe na hitro. Povprasevanje po GTX 970 je ludo. Indikacija dobavljivosti ni ziher. Sem narocal v petek GTX 970 in je bilo na lagarju vse do ponedeljka zjutraj. Potem pa se je v ponedeljek spremenilo, da artikla ni. Isti dan dobim tudi obvestilo, da izdelka ni. Lahko pa seveda takoj zamenjas ali canceliras, ce zelis.

lp, d.

Problem je bil v limitu sem moral iti na banko, da so mi ga malo povečali potem pa ni bilo več problema.
So tebi že odposlali kartico?:)
Ja malo spremljam in tele 970 gredo kot za med.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

GTX 970 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8813268 (11579) dzinks63
»

Grafična za 300-400 EUR (strani: 1 2 3 4 )

15728237 (20013) hojnikb
»

Katera grafična kartica?? (strani: 1 2 )

8812782 (9875) m0LN4r
»

Mini-ITX "gaming" komponente

345315 (3468) PredatroX
»

nVidia Maxwell (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Strojna oprema
1266197802 (133391) m0LN4r

Več podobnih tem