Forum » Šola » študentsko življenje v portorožu
študentsko življenje v portorožu
_commandos_ ::
na kateri faks si vpisana FPP ali turistica ?
Drugače pa od novembra do aprila je bolj bogo par velikih partijev nekaj zasebnih žurk. Vsak torek naj bi bil študentski žur v tivoliju (edini obiskovalci ti, varnostnik, dj, natakarca, čistilka in še kakšna zgubljena duša). Kar se prehrane tiče imaš par restavracij in to je to, pa dva/tri bare z študentskimi cenami pijač.
Drugače pa od novembra do aprila je bolj bogo par velikih partijev nekaj zasebnih žurk. Vsak torek naj bi bil študentski žur v tivoliju (edini obiskovalci ti, varnostnik, dj, natakarca, čistilka in še kakšna zgubljena duša). Kar se prehrane tiče imaš par restavracij in to je to, pa dva/tri bare z študentskimi cenami pijač.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _commandos_ ()
Limona ::
turistica
hahahah ka to misliš kakšna zgubljena duša, ka pa potem študenti za zabavo delajo?
mislim sej nimam namena usak dan pijana bit sam tak me zanima ka kej lahk pričakujem pa kakšen nasvet bi tut bil dobrodošel :)
hahahah ka to misliš kakšna zgubljena duša, ka pa potem študenti za zabavo delajo?
mislim sej nimam namena usak dan pijana bit sam tak me zanima ka kej lahk pričakujem pa kakšen nasvet bi tut bil dobrodošel :)
dottor ::
Kar sem sam bil po študentskih žurih je v Planetu Tuš Koper še najboljše...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Square bar LjubljanaOddelek: Loža | 5084 (3427) | vilicarist |
» | Potencialni člani S-TOddelek: Loža | 1710 (972) | SodVina |
» | Avtorica bloga Belle de Jour razkrita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 8320 (5681) | kihc |
» | Malo reklame za FANFACTORYOddelek: Loža | 2587 (2040) | SasoS |
» | Kje ste preživeli počitnice?Oddelek: Loža | 1221 (1060) | Thomas |