Forum » Pomoč in nasveti » nasvet pri nakupu multifinkcijske naprave
nasvet pri nakupu multifinkcijske naprave
luuxiii ::
Pred časom sem nabavil hp-jev officejet 4500, ki je deloval preko brezžične povezave
seveda pa ga nisem dolgo prenašal, saj HP-jevi driver-ji niso kompatibilni z XP-jem in hkrati PANDO (antivirus). Poleg tega vsa HP-jeva nesnaga zelo upočasni računalnik (imam nov prenosnik ranga 1000€ in vidno upočasni zadevo z Win 7).
Torej iščem novo napravo, ki bo omogočalo barvno tiskanje, je mrežne izvedbe (ni važn al je wireless al ne), po možnosti pa če ima skener negativov (ne diapozitivov).
Sedaj bi vas prosil, če ima kdo kakšno boljšo izkušnjo z multifunkcijskimi napravami ostalih proizvajalcev.
v naprej se vam zahvaljujem za pomoč =)
seveda pa ga nisem dolgo prenašal, saj HP-jevi driver-ji niso kompatibilni z XP-jem in hkrati PANDO (antivirus). Poleg tega vsa HP-jeva nesnaga zelo upočasni računalnik (imam nov prenosnik ranga 1000€ in vidno upočasni zadevo z Win 7).
Torej iščem novo napravo, ki bo omogočalo barvno tiskanje, je mrežne izvedbe (ni važn al je wireless al ne), po možnosti pa če ima skener negativov (ne diapozitivov).
Sedaj bi vas prosil, če ima kdo kakšno boljšo izkušnjo z multifunkcijskimi napravami ostalih proizvajalcev.
v naprej se vam zahvaljujem za pomoč =)
cegu ::
Jaz sem kupil in še štirim drugim priporočal HP Photosmart 5550 (danes že zastarel).
Predvsem zaradi preproste uporabe in dobavljenosti fejk kartuš.
Predvsem zaradi preproste uporabe in dobavljenosti fejk kartuš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4399 (3565) | MasterKiD |
» | Driver za ATI Radeon X1350Oddelek: Strojna oprema | 5503 (5329) | Manager |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2721 (2377) | solatko |
» | HP gonilnikiOddelek: Strojna oprema | 630 (590) | uraeus |
» | Software za tiskalnik HP in Windows7Oddelek: Operacijski sistemi | 1969 (1639) | zegi2 |