Forum » Pomoč in nasveti » WD my passport ne dela na USB
WD my passport ne dela na USB
schurda ::
Težave so s priklopom prenosnega diska na USB (katerikoli port na PC-ju). Pri prenosu podatkov zašteka cel PC. Če ga nesem na drug PC, dela normalno. Na samem USB na PC-ju sem priklopil miš, čitalnik kartic, UPS, USB stick. Vse dela normalno, samo MyPassport ne. (Napajanje je samo preko USB).
V čem bi bila težava? OS je W$ XP SP3.
Hvala lepa za odgovore.
V čem bi bila težava? OS je W$ XP SP3.
Hvala lepa za odgovore.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
ender ::
Lahko da USB vrata ne zagotavljajo dovolj napajanja. Poizkusi priklopiti disk preko USB huba, ki ima lastno napajanje.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Na kej takega sem pomislil, ja. Mogoče je napetost na plošči premajhna. Bom proval.
@ender: ja, to bo. Sedaj deluje.
Hvala ti.
@ender: ja, to bo. Sedaj deluje.
Hvala ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: schurda ()
Isto se je zgodilo kolegu, ki je imel predolg USB kabel. Škoda, ker poškoduješ disk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DIY Ambilight (Arduino Nano + WS2812B)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2682 (1674) | darkolord |
» | Sistem sicer zazna nov disk, ki pa ga ni v Moj računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1110) | strajnarR |
» | Zunanji disk se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1473 (1269) | J`Mavr0 |
» | Prenos videa s kamere na PCOddelek: Pomoč in nasveti | 4288 (3810) | Idrizi |
» | Zunanji trdi disk 500 GB -- akcija Hofer -jutri (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20294 (14494) | MISKO_GR |