» »

kreganje, da ga ni konca

kreganje, da ga ni konca

SkIDiver ::

Nabavil sem Fly Video 3000. Vgradil in vse ok. Namestim gonilnike in ob ponovnem zagonu mi začne piskat PC na vse pretege. Zahteva system boot disk v disketniku. Ugasnem, odklopim disketnik in dela. Kasneje ugasnem PC priklopim disketnik nazaj in zaženem. Dela, ko pa naredim ponovni zagon spet piskanje do nezavesti. Zadeva dela težave samo, če uporabljam TV kartico(gledam tv). Kaj bi blo lahko narobe?

Specifikacija:
Abit BE6-II
Celeron 800@1000 (125x8)
Maxtor 40gb 7200 fireball 3
LG 32/10/40
Floppy Teac 1,44mb
256mb sd-ram cas2 kingston
Ati rage mobility 8mb
Genious 4.1 sound card
Level One 10/100 UTP
Fly Video 3000
OS pa je Windows xp (verzija 2002) in SP 1

Gonilniki pri tv kartici so iz cd-ja, ki je bil priložen poleg kartice. Programe uporabljam za enkrat tudi še tiste, ki so bili priloženi poleg tv kartice. Na ploščo so vse kartice nanizane v sledečem vrstnem redu:
[AGP] ati rage mobility 8mb
[PCI] (prazen)
[PCI] Genious 4.1 sound card
[PCI] Level One 10/100 UTP
[PCI] Fly Video 3000
[PCI] (prazen)
[ISA] (prazen)

Za dodatne informacije sem dosegljiv na email.

Hvala za vsakaršno pomoč!
  • spremenil: SkIDiver ()

ADF ::

Verjetno bo 125x8 razlog. Poskusi spustit FSB

V-i-p ::

SkIDiver: oprosti, nočem biti "tečen", samo forum je namenjen predvsem temu, da še drugi uporabniki lahko vidijo problem in morebitno pomoč (odgovore), zato je tista "za dodatne informacije sem dosegljiv..." nezaželjena. Pa brez zamere ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

SkIDiver ::

V-i-p vem. Sem ugotovu, da je bla bedasta poteza oz nepotrebna. Se zgodi. Ne morm pomagat. Če bo pa kdo pisu bom pa kopiral sm gor.

No ja kar se tiče 125x8. Je lahko res to razlog? Mislm 200 MHz. Ok sej res pr 1.1 GHz se včas zbudi včas ne sam pr 1GHz pa ne morem vrjet da to zjbava. Dobr ga bom spustu nazaj na 800MHz pa bomo pol vidl kaj bo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18717163 (9202) Vlad Tepeš
»

Ali je moj celeron 466 dovolj za tv tuner

Oddelek: Strojna oprema
241553 (1115) pblaz
»

Slika na tv kartici (pinnacle) ni dovolj kvalitetna oziroma je zanič

Oddelek: Pomoč in nasveti
7927 (825) 13
»

napake med igranjem igric v win xp