Forum » Loža » Nasveti za e-stave.
Nasveti za e-stave.
Temo vidijo: vsi
tempo92 ::
Zivjo.
Ve mogoče gdo za kakšno spletno stran kjer so nasveti za športne stave (100% pravilni nasveti) kateri je res vredno zaupati?
Hvala in Lep pozdrav.
Ve mogoče gdo za kakšno spletno stran kjer so nasveti za športne stave (100% pravilni nasveti) kateri je res vredno zaupati?
Hvala in Lep pozdrav.
LitralSM ::
Ne. Nikjer niso 100% pravilni, razen ko plačaš v naprej - na nastavljene tekme. Plačljivi slovenski pa sploh ne, tudi tuji ne.
da_monstr ::
Ti jaz dam en nasvet: ne začni s stavami. Poznam ene par ljudi, ki se ukvarjajo z njimi in mogoče res kdaj celo dobijo, vendar so stalno največ na nuli. Zaslužil ne boč čisto nič.
urosz ::
da se služit s stavami, saj tudi stavnice delajo napake. moraš vedeti, da imajo stavnice zaposlene ljudi, ki 8 ur na dan spremljajo šport (pa ne vsega na 1x, zgolj 1 ligo ponavadi) in vejo ogromno. znajo postaviti kvote, katerim dodajo še "edge" stavnice. stavnico boš premagal le tako, da boš boljši od teh ljudi, ki postavljajo kvote. in ne samo malo boljši, ampak boljši toliko, da obideš še edge stavnice. potem si v plusu. na dolgi rok seveda.
Wox ::
Kakšnih 5 do 10% s stavami služi, ostali so v minusu. V bistvu tako kot velja za vsako stvar na tem svetu. Nič novega.
Urosz, kakšne edge stavnice imaš to v mislih? Betfair in podobne?
Urosz, kakšne edge stavnice imaš to v mislih? Betfair in podobne?
Commodore 64
Wox ::
Aja. Vigorish torej. Nisem še slišal, da bi kdo temu rekel "edge". Kvečemu juice, margin ali the cut.
Commodore 64
Nekaj bi še vprašal. Kako je to možno? SLIKA
To se stavil preko live betinga na bwin. Moral bi dobiti 3 pare.
Mi prosim lahko gdo razloži to?
To se stavil preko live betinga na bwin. Moral bi dobiti 3 pare.
Mi prosim lahko gdo razloži to?
Hayabusa ::
Če misliš prve 3 tekme, stavil pri pri trenutnem rezultatu (aktueller Spielstand) 2-0 (2x hrvaška liga) oz 1-0 (1x angleška premier) in se rezultat do konca tekme ni spremenil.
Da bi bili tvoji piki win bi morali domači v vseh primerih zabiti vsaj še 1 gol ter gosti nebi smeli zabiti sploh.
Ok ?
Da bi bili tvoji piki win bi morali domači v vseh primerih zabiti vsaj še 1 gol ter gosti nebi smeli zabiti sploh.
Ok ?
Če misliš prve 3 tekme, stavil pri pri trenutnem rezultatu (aktueller Spielstand) 2-0 (2x hrvaška liga) oz 1-0 (1x angleška premier) in se rezultat do konca tekme ni spremenil.
Ok ?
Za mene pomeni Rest des Spiels - aktueller Spielstand, da bo do konca tekme ostal ta rezultat in to sem pri vseh 3 zadel. To sen stavil potem, ko je ze bil taksen rezultat.
martincek1 ::
Sicer pa... lahko bi zadel vseh pet tekem, pa nebi dobil denarja.
Potrebuješ hint, ali ti je jasno?
martincek1 je izjavil:
Sicer pa... lahko bi zadel vseh pet tekem, pa nebi dobil denarja.
Zakaj nebi dobil denarja? Ne razumem nazalost. Rabim hint, hvala.
martincek1 ::
Ker moraš pred prvim izplačilom poslati kopijo osebne izkaznice, da dokažeš da si star vsaj 18 let.
Kaj ima zdaj osebna izkaznica vezo s tem? Dobil sem ze stave na bwin in dobil izplacano ampak je bila pac kombi stava. To mi ni jasno, "sistem" posamezne tekme.
Hayabusa ::
Ok ?
Za mene pomeni Rest des Spiels - aktueller Spielstand, da bo do konca tekme ostal ta rezultat in to sem pri vseh 3 zadel. To sen stavil potem, ko je ze bil taksen rezultat.
Ok mulc, poslušaj:
Čisto vsi online bookiji imajo isto pravilo pri live bettingu, staviš glede na trenutni izid.
Konec debate.
GrofMonte ::
Jaz samo vsem, ki bi radi uspeli oz se kaj naučili v stavah naj ne nasedajo vsem "stavničarjem", ker samo na FBju jih je en milijon, z Slovenije oz. celega balkana... Večina jih ponareja listke v source kodi strani ali photshop in potem naredi sliko. Točno enega opazujem že več ko 1 teden(če koga zanima mu v ZS podam link). Vsem ki mu sledijo pa obljublja da le v "VIP"u izda listke v naprej... Čez čas naredijo vsi "VIP" in poberejo zaslužek od 100 ljudi če jim vsaki da "le" 5€ dobi en 500€ za to da napizdi ljudi.
Sam sem že lep čas stavim, osredotočam se na single predvsem handicapi NBA, kjer mislim, da če najdeš dober handicap in malo veš forme in poškodbe kaj hitro zadaneš. In ja tudi mene so večkrat napizdli ti "stavničarji" zato sem zaj tu napisal, da res se ful pazit teh... ker takim pa res ne privoščim. Da dojav za 5€ ne omenjam...
Lp in vso srečo vsem v stavah :)
Sam sem že lep čas stavim, osredotočam se na single predvsem handicapi NBA, kjer mislim, da če najdeš dober handicap in malo veš forme in poškodbe kaj hitro zadaneš. In ja tudi mene so večkrat napizdli ti "stavničarji" zato sem zaj tu napisal, da res se ful pazit teh... ker takim pa res ne privoščim. Da dojav za 5€ ne omenjam...
Lp Grof Monte
mtosev ::
wtf brisanje posta ko pa je tema aktivna
bom še enkrat prašal
btw a neki resno lahko živijo samo od stav?
neki se hvalijo, da lahko od stav živijo
bom še enkrat prašal
btw a neki resno lahko živijo samo od stav?
neki se hvalijo, da lahko od stav živijo
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
LitralSM ::
Jaz samo vsem, ki bi radi uspeli oz se kaj naučili v stavah naj ne nasedajo vsem "stavničarjem", ker samo na FBju jih je en milijon, z Slovenije oz. celega balkana... Večina jih ponareja listke v source kodi strani ali photshop in potem naredi sliko. Točno enega opazujem že več ko 1 teden(če koga zanima mu v ZS podam link). Vsem ki mu sledijo pa obljublja da le v "VIP"u izda listke v naprej... Čez čas naredijo vsi "VIP" in poberejo zaslužek od 100 ljudi če jim vsaki da "le" 5€ dobi en 500€ za to da napizdi ljudi.
Why so serious? Prlepi sem zares te nategune. Isto so vsi, ki prodajajo bučke o prodanih tekmah isto nateguni. Na FB takim retardom izrazim poslovno željo, ki njim seveda ni v prid, ker prodajajo bučke, nato jih blokiram, na koncu prijavim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stavni nasveti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42893 (18155) | Pinturicchio |
» | Stave? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21963 (12156) | Dzhimen |
» | Športne stave malo drugačeOddelek: Loža | 7515 (495) | amigo_no1 |