Forum » Strojna oprema » Artec DVD- kako odklenit
Artec DVD- kako odklenit
ar4743 ::
Prijatelj si je nabavil novi DVD in si je šel kupit nacenejšega, tako je dobil DVD firme artec. Pregledal sem vse streni z firmware-ji in za ta DVD nisem našel nobenega.
Tako da me zanima če je možno uporabljat DVD v regiji1 in regiji2 brez firmware-ja, in če je to možno s katerimi programi se da to naredit. Poskusil sem z DVD Genie in s tem ne gre. Poskusa imam še samo dva potem pa se bo DVD zaklenil in ostala bo samo še regija katro bom uporabljal na zadnje.
Če ima gdo podoben DVD in ga je odklenik bi ga prosil za pomoč.
Tako da me zanima če je možno uporabljat DVD v regiji1 in regiji2 brez firmware-ja, in če je to možno s katerimi programi se da to naredit. Poskusil sem z DVD Genie in s tem ne gre. Poskusa imam še samo dva potem pa se bo DVD zaklenil in ostala bo samo še regija katro bom uporabljal na zadnje.
Če ima gdo podoben DVD in ga je odklenik bi ga prosil za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD regija 1 ter NTSCOddelek: Zvok in slika | 3438 (2402) | mtosev |
» | Zune raztelešen in Microsoftova nenavadna potezaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6046 (4623) | @LOL |
» | NEC 2500 in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 1784 (1310) | e-marko |
» | toshiba 1502 dvdOddelek: Zvok in slika | 1734 (1604) | TheHijacker |
» | Pioneer DVD in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 2166 (1710) | luni |