Forum » Omrežja in internet » Kaj delam narobe?
Kaj delam narobe?
Apple ::
Hello,
na RPiju sem s pomočjo USB ZET 3G modema vzpostavil povezavo na internet preko Mobitela. Uporabil sem še dodatno zunanjo anteno.
Ker nisem bil zadovoljen s hitrostjo (na Ipadu dosežem hitrost 16 Mbps pri Simobilu), sem stestiral povezavo prek Simobilove SIM kartice... In šok.
Pri Mobitelu sem imel cca 3 Mbps prenosa, pri Simobilu pa zgolj 100 kbps...
Na USB modemu pri Mobitelu utripa modra lučka, pri Simobilu pa zelena.
Ali kdo ve, ali so kakšne posebne nastavitve, da se mi poveže prek HDSPA+?
Tole so "nastavitve":
Če se povežem na internet prek GUIja, se mi prav tako poveže z bogo hitrostjo...
Tnx za info...
na RPiju sem s pomočjo USB ZET 3G modema vzpostavil povezavo na internet preko Mobitela. Uporabil sem še dodatno zunanjo anteno.
Ker nisem bil zadovoljen s hitrostjo (na Ipadu dosežem hitrost 16 Mbps pri Simobilu), sem stestiral povezavo prek Simobilove SIM kartice... In šok.
Pri Mobitelu sem imel cca 3 Mbps prenosa, pri Simobilu pa zgolj 100 kbps...
Na USB modemu pri Mobitelu utripa modra lučka, pri Simobilu pa zelena.
Ali kdo ve, ali so kakšne posebne nastavitve, da se mi poveže prek HDSPA+?
Tole so "nastavitve":
/umtskeeper/umtskeeper --sakisoperators "USBINTERFACE='4' SIM_PIN='1234' OTHER='USBMODEM' USBMODEM='19d2:0117' APN='internet.simobil.si' CUSTOM_APN='internet.simobil.si' APN_USER='simobil' APN_PASS='internet'" --sakisswitches "--sudo --console" --devicename 'ZTE' --log --silent --monthstart 8 --nat 'no'
Če se povežem na internet prek GUIja, se mi prav tako poveže z bogo hitrostjo...
Tnx za info...
LP, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy Nexus MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 2044 (2006) | BigSmoke |
» | Težava s Samsungom I8000 Omnia IIOddelek: Mobilne tehnologije | 1422 (1337) | emo panda |
» | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16753 (9218) | alespot |
⊘ | mobilni internet in 3g router težavaOddelek: Omrežja in internet | 2050 (1908) | butec |
» | Pošiljanje maila prek Sharp GX25 Ferrari EditionOddelek: Omrežja in internet | 1325 (1188) | Jeebs |