Forum » Strojna oprema » Ugašanje ekrana
Ugašanje ekrana
Mihci ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem formatiral celotni računalnik, ravno z namenom, da bi imel računalnik popolnoma sčiščen in pripravljen na novo šolsko leto. Vendar je sedaj tezava, ker mi vsake toliko časa naredi kot da bi računalnik se dal v sleep mode oziroma, računalnik se vedno dela, vendar monitor je črn. Kakšna ideja zakaj bi se lahko to dogajalo? je kdo ze imel podobno zadevo? Naložene imam vse zadnje driverje za grafično in osnovno ploščo.
Hvala ze vnaprej
Miha
pred kratkim sem formatiral celotni računalnik, ravno z namenom, da bi imel računalnik popolnoma sčiščen in pripravljen na novo šolsko leto. Vendar je sedaj tezava, ker mi vsake toliko časa naredi kot da bi računalnik se dal v sleep mode oziroma, računalnik se vedno dela, vendar monitor je črn. Kakšna ideja zakaj bi se lahko to dogajalo? je kdo ze imel podobno zadevo? Naložene imam vse zadnje driverje za grafično in osnovno ploščo.
Hvala ze vnaprej
Miha
- poskusilo klonirati: Mihci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17828 (13951) | G_mAn |
» | Računalnik se kar naenkrat ne zažene več, ni slike, lucka na ekranu utripa - pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10179 (7962) | Tac20 |
» | Nov sistem - racunalnik se ne zazeneOddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1212) | mat5 |
» | X2 3800+ 939 ToledoOddelek: Navijanje | 916 (824) | nsane |
» | kraja podatkovOddelek: Loža | 1398 (1065) | Jan(JAE) |