Forum » Pomoč in nasveti » VMware player network problem
VMware player network problem
kipling ::
Imam dve VM na enem pc-ju. Obe sta v bridged načinu. Problem imam, ker se samo ena VM poveže na net. Če nedelujočo skonfiguriram v NAT se mi pa poveže. Probal sem z network editorjem in nastavil "Bridged to:" v automatic kot tudi direktno na mrežno kartico vendar ne pomaga nič. Probal sem tudi z restore to deafult vendar tudi ne pomaga. V pc-u je samo ena mrežna kartica.
Ali mogoče kdo ve kje bi bil problem?
Ali mogoče kdo ve kje bi bil problem?
kipling ::
V vsaki VM je vklopljen DHCP. Ali je potrebno kaj posebi nastavljat? Nedelujoča VM mi javi rumen trikotniček s klicajem, kot da sploh ne vidi virtualnega switcha.
Vem da sta obe VM že delali, tudi hkrati ampak takrat nisem nič posebnega nastavljal.
Vem da sta obe VM že delali, tudi hkrati ampak takrat nisem nič posebnega nastavljal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev domačega omrežja z 2 routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 1676 (1481) | ziu |
» | Pomoč pri povezavi brezžičnega usmerjevalnika s Siol modemomOddelek: Omrežja in internet | 3332 (3200) | Daniel |
» | Nasveti glede omrežja z dvemi ISP-jiOddelek: Omrežja in internet | 1421 (1184) | Yacksy |
» | M0n0wall virtual machine na Ubuntu Server 8.10Oddelek: Omrežja in internet | 1769 (1577) | ABX |
» | Povezovanje dveh routerjev preko wlanOddelek: Omrežja in internet | 3914 (3366) | Pyr0Beast |