Forum » Loža » učenje osnov varjenja aluminija
učenje osnov varjenja aluminija
Hammer123 ::
Zdravo!
Iščem nekoga, ki bi me lahko naučil osnov varjenja aluminija. Sam varilnega aparata za aluminij žal nimam.
Prosim za kak kontakt, seveda preko ZS.
Iščem nekoga, ki bi me lahko naučil osnov varjenja aluminija. Sam varilnega aparata za aluminij žal nimam.
Prosim za kak kontakt, seveda preko ZS.
RejZoR ::
Al pa če probaš v iskalnik vržt "tečaj varjenja aluminija". Mogoče bo kaj uporabnega.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Hammer123 ::
My bad.
Okolica Ljubljane(če se da severno od Ljubljane). V mislih sem imel varjenje po postopku TIG.
Rejzor:
sem kontaktiral par oseb, vendar imajo cene naterane.
Okolica Ljubljane(če se da severno od Ljubljane). V mislih sem imel varjenje po postopku TIG.
Rejzor:
sem kontaktiral par oseb, vendar imajo cene naterane.
Verjetno so to tečaji za profesionalce, ne za popoldanske ljubitelje dela s kovinami. Zato take cene. Ker je aluminij dost delikaten kot kovina za varjenje (podobno kot inox)...
Hm, nekaj je na Youtube, išči pod "welding aluminium" (oz aluminum za amerikanerje). Za poznavanje osnov in trikov ter osnovnih nasvetov bo že to veliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varilni aparat (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14644 (8098) | recmajkemi |
» | Prosim za nasvet ob nakupu varilnega aparataOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7284 (7043) | pavl |
» | ohišje iz aluminijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5603 (4775) | krucymucy |
» | varjenje aluminijaOddelek: Loža | 4548 (4379) | mloncar |
» | Home made ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3007 (2127) | segi |