» »

Pinnacle 14

Pinnacle 14

tinkatonka ::

Prosila bi za pomoč ...

Naložila sem si windows 7 ter Pinnacle 14, windows je lepo zaznam kamero Panasonic DV Device ... nato grem v Pinnacl na Import From : tam se lepo vidi kamera Panasonic DV Device, Mode - Presets DV, Scene detection ON ,,, ... ampak piše na sredini Faliled to get video device ... (( nato dam Start Capture kamera zazna da prenaša podatke v računalnik toda Pinnaclu se nič ne dogaja ?)) Imam kamero preko kabla NEC 1394 OHCI Compliant Host Controler?

Hvala za pomoč :) LP

Ali vsaj mogoce kaksen podoben program ?

TOP ::

Sony ma en podoben progarm drugače Pinacle je zame najbolpi program probaj verzijo 15.

Han ::

Za test bo dober tudi Windows Movie Maker, ki je na voljo zastonj v sklopu zbirke Windows Essentials.

Corelov VideoStudio je za domačo uporabo kar v redu in relativno poceni, Sony Vegas je kakšni dve stopnički višje, medtem ko je Adobe Premiere že precej kompleksen...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

no pa sem še naložila Pinnacle 15 pa ponovno žal nič, tako kot prej zaženem Pinnacle 15 grem na Import From : tam se lepo vidi kamera Panasonic DV Device, Mode - Presets DV, toda zakaj mi še vedno piše v pinnaclu Faliled to get video from device..., tudi če grem na upravitelj naprav preverim naprava za zajem slik Panasonic DV ... sem tudi gostiteljski krmilnik IEEE 1394 Bus gonilnike posodobila, mogoče sem na kaj pozabila ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezava kamere digital 8

Oddelek: Zvok in slika
8866 (746) roadruner
»

Film malo pred koncem zašteka

Oddelek: Zvok in slika
52021 (1944) mmilos
»