Forum » Omrežja in internet » internetna povezava
internetna povezava
tona1 ::
Zdaravo
Mene zanima zakaj me vedno ko igram neko igrco multiplayer po nekaj časa vrže ven iz interneta no misli napiše mi da je bila povezava prekinjena.
Ruter imam v drugem prostoru in rečunalnik mi dela na wifi, signal pa imam zelo močen.
Zdaj pa nevem kaj naj naredim al si naj računalnik priključim da mi bo delal internet preko kabla?
Prosim za pomoč.
Mene zanima zakaj me vedno ko igram neko igrco multiplayer po nekaj časa vrže ven iz interneta no misli napiše mi da je bila povezava prekinjena.
Ruter imam v drugem prostoru in rečunalnik mi dela na wifi, signal pa imam zelo močen.
Zdaj pa nevem kaj naj naredim al si naj računalnik priključim da mi bo delal internet preko kabla?
Prosim za pomoč.
- spremenilo: tona1 ()
Sergio4 ::
Najprej se nauči pisat :D mogoče je problem v preobremenjenosti ruterja. zagotovo pa ti bo bolje delalo na povezavi preko kabla :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | n 150Mbps ~5MBps (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6140 (4740) | b3D_950 |
» | daljši doseg wifi signalaOddelek: Omrežja in internet | 6673 (4986) | maremare |
» | Težava AmisOddelek: Omrežja in internet | 3584 (3470) | Hayabusa |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23328 (22244) | MTB |
» | Povezava z internetom!Oddelek: Omrežja in internet | 3341 (3161) | amigo_no1 |