Forum » Šola » Absolvenstki staž - vprašanje
Absolvenstki staž - vprašanje
Jocinjoc ::
Zdravo,
ponovno me nekaj zanima. Študira kdo na mariborski strojni fakulteti? Nikjer ne najdem na njihovi spletni strani podatka, kako je z absolventom, če si eno leto ponavljal. Je možno, da ga kljub temu vpišeš, čeprav si že eno leto ponavljal? Ve kdo to? Prosim za odgovor ali link do tega odgovora od spletne strani strojne fakultete v Mariboru.
Lp
ponovno me nekaj zanima. Študira kdo na mariborski strojni fakulteti? Nikjer ne najdem na njihovi spletni strani podatka, kako je z absolventom, če si eno leto ponavljal. Je možno, da ga kljub temu vpišeš, čeprav si že eno leto ponavljal? Ve kdo to? Prosim za odgovor ali link do tega odgovora od spletne strani strojne fakultete v Mariboru.
Lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Hahaha dobra priznam :D Bom zgleda res moral vprašat jutr u referat kako pa kaj je s tem :D sam, če pa kdo slučajno ve pa kar naj pove in mi prihrani čas :D
black ice ::
Če si ponavljal v zadnjih dveh letih (ali kdaj so že uvedli nov zakon) ne moreš koristiti absolventa. Vsaj tako so mi razložili. Najbolj točne informacije boš dobil v referatu.
Ja letos sem ja :( Fuckerji!!! Ka pa, če maš status študenta s posebnimi potrebami pol bi šlo? Jaz ga namreč mam. Ker problem je v tem, da mi bodo štirje predmeti ostali iz drugega letnika pa še za tretji letnik bom moral redno naredit vse + diploma, če ne bom mogel absolventa vpisat -.-
Mehmed ::
Lani so uvedli, velja za naprej. Se pravi kdor vkljucno z 12/13 ponavlja zapravi absolventa.
Mehmed ::
Mja. Vprasaj v referatu, ponavadi so kake izjeme za take s posebnimi potrebami, nosecnice, sportnike itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis v drugi letnik.Oddelek: Šola | 2752 (2568) | kolek |
» | Pogojno napredovanje v višji letnik - FEOddelek: Šola | 6573 (6071) | AmaranthK |
» | Studenstski status- Absolvent VprašanjeOddelek: Šola | 2172 (1500) | Phantomeye |
» | status - vpis na dve fakultetiOddelek: Šola | 4074 (2691) | lebang1 |
» | vpis na dva faksa istocasnoOddelek: Šola | 3316 (3098) | eomer |