Forum » Mobilne tehnologije » najboljši telefoni na trgu
najboljši telefoni na trgu
jabolko ::
živjo,
malo sem brskal po internetu, kateri je trenutno top telefon. V glavnem se menjata HTC One in S4 na prvem mestu (odvisno od spletne strani). Koliko časa mislite, da bosta One in S4 ostala na prvem mestu?
LP
malo sem brskal po internetu, kateri je trenutno top telefon. V glavnem se menjata HTC One in S4 na prvem mestu (odvisno od spletne strani). Koliko časa mislite, da bosta One in S4 ostala na prvem mestu?
LP
jabolko ::
a se že kej govori o s5? pomoje se bo s4 kar obdržala med top 5 telefoni še kakšni dve leti
koyotee ::
Hahahaha, dve leti, cez pol leta bo to ze druga klasa...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
SLO_Matej ::
Bralci Engadgeta so za najboljši telefon leta 2012 izbrali Lumio 920: http://www.engadget.com/2013/02/20/winn...
Če je prioriteta kamera, pa je sedaj še boljša Lumia 1020.
Če je prioriteta kamera, pa je sedaj še boljša Lumia 1020.
klinker ::
Najboljsi fon ne obstaja ker imamo ljudje razlicne potrebe in preference. Ce pa zgolj drkas na visoke stevilke, pa sta S4 in One verjetno res "najboljsa" ja
mailer ::
Točno tako. Zame je najboljši tisti z dolgim časom brez polnjenja. Računska moč, ločljivost zaslona in fotoaparata mi niso pomembni.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Unknown_001 ::
Najboljši telefoni, če gledamo funkcionalnost in primarni namen rabe so zih Sonim
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MWC: Samsung Galaxy S6 in S6 Edge (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 46950 (39382) | nekikr |
» | HTC nepričakovano z višjo izgubo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 29025 (26988) | hojnikb |
» | Bo Galaxy S5 predstavljen v Barceloni? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20155 (15975) | MrStein |
» | Septembra iPhone 5S in cenejši iPhone 5C (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 23831 (19795) | blackbfm |
» | Galaxy S4 se dobro prodaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 30504 (24936) | FlyingBee |