Forum » Programska oprema » nero 5.5.10.0
nero 5.5.10.0
tx-z ::
mam nerota 5.5.10.0 -no glih sm dubu,,pa k ga zaženem mi zažene nero express..a se da to prešaltat da mi zažene navadnga nerota al je ta verzija samo taka?
tx-z
iration ::
Če se boš kdaj hotel znajti na internetu, se boš moral naučiti uporabljati iskanje. Ker pa še ne znaš, imaš tukaj link.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Xplicit ::
a to je un Enterprise edition al kaj je ze?
sej mas tm spodi levo nekje eno ikonco (se glih ne spomnem imena oz. kaj gor pise) pa te vrze v 'normalni pogled/okno' - mislm da je neki v smislu 'back to nero' - sicer jih je pa sam ene 5 pa se od tega je najbrz ene 4 v smislu (new, next, exit, ...)
mal probi pa bo
sej mas tm spodi levo nekje eno ikonco (se glih ne spomnem imena oz. kaj gor pise) pa te vrze v 'normalni pogled/okno' - mislm da je neki v smislu 'back to nero' - sicer jih je pa sam ene 5 pa se od tega je najbrz ene 4 v smislu (new, next, exit, ...)
mal probi pa bo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka fimlovOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (698) | bukev |
» | Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2864 (2750) | pipc |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5472 (4300) | m1h4 |
» | suse inštalacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1012 (866) | boss-tech |
» | Nero Express v Nero - Burning RomOddelek: Programska oprema | 1419 (1336) | Predator |