Forum » Strojna oprema » Vtičnika za slušalke in mikrofon ne delujeta spredaj
Vtičnika za slušalke in mikrofon ne delujeta spredaj
Jerrix ::
Kot že v zgoraj navedenem problemu, mi ne delujeta sprednja vtičnika za slušalke in mikrofon, priključim lahko od zadaj ampak moram računalnik vedno premeščat itd, poleg tega če imam podaljšek se povezava prekinja.. zato bi rad zvedel kaj je problem, nisem nič modificiral ali kaj, vse kar sem naredil je da se pomaknil malo naprej ker je moj mlajši bratec pomotoma brcnil noter in vse skupaj 2 usbja in vtičnika potisnil malce noter
P.S. Vtičnika za usb delujeta normalno.
P.S. Vtičnika za usb delujeta normalno.
einstein :P ::
Možno, da se je nekje prekinila povezava - treba je odpreti kišto in preveriti.
LP
LP
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
MIHAc27 ::
A kdaj sta sploh vhoda delala? Ker usb in audio so vedno ločena, ko se priklaplja na osnovno ploščo.
Lahko da ni vklopljeno. Če pa je vklopljeno, pa čisto možno da je kaka žička poškodovana. Bo treba pogledati pa sprednjo masko tudi vzeti dol.
Lahko da ni vklopljeno. Če pa je vklopljeno, pa čisto možno da je kaka žička poškodovana. Bo treba pogledati pa sprednjo masko tudi vzeti dol.
Sriple Tix ::
Imel sem podobno težavo na prejšnjem računalniku, kjer sem si omislil tole http://www.mimovrste.com/artikel/288001...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tabhomepage.com - prosim za vaše mnenjeOddelek: Izdelava spletišč | 3554 (2727) | csrf |
» | WP začetna stran in najbolj gledani prispevkiOddelek: Izdelava spletišč | 932 (616) | Dr.S |
» | Problemi z SiOL Wi-fiOddelek: Omrežja in internet | 1585 (1241) | fosil |
» | Oracle umika brezplačni ODF vtičnik za MS Office (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 16700 (14179) | noraguta |
» | montaža hiRes pdf datotekOddelek: Programska oprema | 2115 (2046) | Matev |