Forum » Pomoč in nasveti » ¨ROOT¨ Tablični računalnik PMP7280
¨ROOT¨ Tablični računalnik PMP7280
scythe ::
Pozdravljeni
Iščem navodila za root tabličnega računalnika Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8(PMP7280). Iščem navodila in nič ne najdem za ta tip...
Če ima kdo kakšen nasvet HVALA!
Lp.
Iščem navodila za root tabličnega računalnika Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8(PMP7280). Iščem navodila in nič ne najdem za ta tip...
Če ima kdo kakšen nasvet HVALA!
Lp.
SimplTech ::
Evo tole je pa prenos misli :) Ravno danes sem iskal točno to po internetu. Našel tale ruski forum: link
Žal tudi s pomočjo Google translate presega moje znanje Androida.
Drugače sem s tablico zadovoljen, a root bi potreboval da bi se znebil ultra tečne aplikacije Prestigio Installer. Ta aplikacija vsakič ko primem tablico v roke forsira nameščanje dodatnih aplikacij. Do sedaj mi je ni uspelo nekako onesposobit - mogoče ima kdo kakšen nasvet?
Žal tudi s pomočjo Google translate presega moje znanje Androida.
Drugače sem s tablico zadovoljen, a root bi potreboval da bi se znebil ultra tečne aplikacije Prestigio Installer. Ta aplikacija vsakič ko primem tablico v roke forsira nameščanje dodatnih aplikacij. Do sedaj mi je ni uspelo nekako onesposobit - mogoče ima kdo kakšen nasvet?
Smrkc ::
ali je komu uspelo zloudati custom rom od master_lie?
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopi...
3. post
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopi...
3. post
Smrkc ::
uspelo mi je rootat Prestigio 7280C in disable-at prestigio intaller :)
- preneseš supersu (v1.65 v mojem primeru) in kopiraš .zip v root od notranjega pomnilnika
- preneseš CWM Recovery (PRESTIGIO 7280C_CWM_6.0.3.1.rar)
- inštaliraš driverje, ki so vključeni v tem modu, in sicer tako, da priklopiš USB na tablico -> greš v "USB mode" -> računalnik zazna novo opremo RK 34 (device manager) -> updejtaš driver iz CWM datoteke
- ugasneš tablco
- poženeš RKAndroidTool.exe -> flash ROM -> tablca se restarta v CWM recovery -> izbereš install from zip on sdcard -> izbereš supersu.zip -> 2× potrdiš da se zavedaš kaj delaš -> reboot in voila
- preneseš supersu (v1.65 v mojem primeru) in kopiraš .zip v root od notranjega pomnilnika
- preneseš CWM Recovery (PRESTIGIO 7280C_CWM_6.0.3.1.rar)
- inštaliraš driverje, ki so vključeni v tem modu, in sicer tako, da priklopiš USB na tablico -> greš v "USB mode" -> računalnik zazna novo opremo RK 34 (device manager) -> updejtaš driver iz CWM datoteke
- ugasneš tablco
- poženeš RKAndroidTool.exe -> flash ROM -> tablca se restarta v CWM recovery -> izbereš install from zip on sdcard -> izbereš supersu.zip -> 2× potrdiš da se zavedaš kaj delaš -> reboot in voila
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Custom ROM instalacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 1599 (1424) | printer |
» | Galaxsy s2 cyanogen modOddelek: Pomoč in nasveti | 1787 (1275) | modelno1 |
» | Alcatel one touch idol - factory reset ne delaOddelek: Mobilne tehnologije | 1808 (1735) | laguna1 |
» | Galaxy Ace 2 rootOddelek: Mobilne tehnologije | 3383 (2628) | Nermal |
» | cyanogenmod 10 in GTab 2 10.1 JBOddelek: Mobilne tehnologije | 829 (684) | jonynho |