Forum » Mobilne tehnologije » cyanogenmod 10 in GTab 2 10.1 JB
cyanogenmod 10 in GTab 2 10.1 JB
jonynho ::
Pozdrav
Upam da mi lahko kateri od vas pomaga saj mi na slovenskem android forumu ni nihče še nič odpisal.
Uporabljam tablico Galaxy tab 2 10.1 in na njem že naložen 4.1.1 JB.
Rad bi pa naložil CM 10 in sicer sem delal po tem vodiču: http://www.teamandroid.com/2012/09/03/u...
pa mi nikakor ne uspe.
Ima kdo izkušnje s tem da bi mi pomagal?
lep dan
Upam da mi lahko kateri od vas pomaga saj mi na slovenskem android forumu ni nihče še nič odpisal.
Uporabljam tablico Galaxy tab 2 10.1 in na njem že naložen 4.1.1 JB.
Rad bi pa naložil CM 10 in sicer sem delal po tem vodiču: http://www.teamandroid.com/2012/09/03/u...
pa mi nikakor ne uspe.
Ima kdo izkušnje s tem da bi mi pomagal?
lep dan
Mavrik ::
Še dobro da si povedal kaj točno ti dela probleme.
The truth is rarely pure and never simple.
tako je blackbird42 ne gre mi naložiti cwm recovery, oz. v ODIN-u naloži ampak ob zagonu ko vstopim v ta recovery je še vedno samsung recovery ne cwm.
Mogoče ne gre ker je 4.1 JB na tablici? Ali obstaja katera druga verzija cwm recovery za JB?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jonynho ()
Mavrik ::
CWM recovery nima lih nobene veze z OSom na telefonu (namenjen je namreč ravno NAMEŠČANJU OSa). Kvečjemu je problem pri rootanju tablice (brez roota ne moreš namestiti CWM). A se ti v ODIN-u pojavi kakšna napaka?
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android -ROOT (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7126 (3757) | max157 |
» | Custom ROM instalacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 1573 (1398) | printer |
» | Samsung galaxy s i9000 LolipopOddelek: Mobilne tehnologije | 1182 (955) | SloUrby |
» | Galaxsy s2 cyanogen modOddelek: Pomoč in nasveti | 1764 (1252) | modelno1 |
» | Galaxy Ace 2 rootOddelek: Mobilne tehnologije | 3351 (2596) | Nermal |