Forum » Zvok in slika » zoltrix tv max drivers
zoltrix tv max drivers
miki16 ::
odkar imam xp-je mi nemorem gledati tv na racunalniku.ko zazenem program za gledanje tv na racunalniku mi napise da program ni uspel najti komponente bt848_32.dll,ker ga ni nasel.to je pomojem video kontroler ki ga moras dodati device manegerja da imas sliko.na cd-ju mi ga ne najde ker je programska oprema za win98 in ne za xp.
kje bi dobil software za tv tunerja oz. bt848?
lp
kje bi dobil software za tv tunerja oz. bt848?
lp
Predator ::
če ne boš našel gonilnikov poskusi z temi univerzalnimi tukaj ( jaz jih imam na bt878 tv kartici in so ok, pa tudi v readme-ju sem našel zoltrix max med podprtimi modeli )
kar se tiče softwarja
za gledat mi je najljubši dscaler ( ker podpira tudi teletekst, tudi če ga tunner ne ) , če pa rabiš še snemanje ( npr divx + mp3 ) potem bo pa najbrž iuvcr boljši
kar se tiče softwarja
za gledat mi je najljubši dscaler ( ker podpira tudi teletekst, tudi če ga tunner ne ) , če pa rabiš še snemanje ( npr divx + mp3 ) potem bo pa najbrž iuvcr boljši
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
miki16 ::
hvala za odgovor najprej.probal sem te univarzalne gonilnike in mi niso delovali.s temi gonilniki sem gonilnike od drugih komponent "pokvaril".unicil sem gonilnike od cd-roma-cd-rw-ja,modema,itd.sedaj mi je uspelo vse na novo nalozit,kar pomeni da rabim druge gonilnike.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tv tuner za katerega ne obstajajo driverji? :POddelek: Strojna oprema | 1943 (1616) | speed machine |
» | TV kartica in Slackware 10.1Oddelek: Operacijski sistemi | 973 (890) | klevic |
» | TV tuner...kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 1095 (936) | Lucio |
» | Tezave s Maxi TV video 3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1638) | dizel |
» | Guillemot TV Video 3Oddelek: Kaj kupiti | 1484 (1283) | alien-w |