Forum » Zvok in slika » grundig digitalni programi
grundig digitalni programi
damjanfi ::
grundig vision 3 32-3941 T
Imam zgoraj napisan model tvja in mi nikakor ne najde nobenega digitalnega programa
Sem sprobal že vse države v nastavitah ročno iskanje in ne najde nobenega samo analogne kanale
Se da kje dobit kaki upgrade za ta tv in bi kaj s tem rešil?
Ima še kdo kako idejo?
Hvala za odgovore
Lp
Imam zgoraj napisan model tvja in mi nikakor ne najde nobenega digitalnega programa
Sem sprobal že vse države v nastavitah ročno iskanje in ne najde nobenega samo analogne kanale
Se da kje dobit kaki upgrade za ta tv in bi kaj s tem rešil?
Ima še kdo kako idejo?
Hvala za odgovore
Lp
andromedar ::
Ne vem sicer na katero anteno imaš priklopljenega...
Če na sobno DVB-T anteno, pol bi ti moral najti naše digitalne programe (slo1,2,3,poptv, kanala,...)
Če pa na kabelsko, pa ne bo najbrž nič iz digitalnih kanalov, ker ni videti, da bi ta televizor imel DVB-C sprejemnik. V tem primeru potrebuješ set-top box od tvojega kabelskega operaterja.
Če na sobno DVB-T anteno, pol bi ti moral najti naše digitalne programe (slo1,2,3,poptv, kanala,...)
Če pa na kabelsko, pa ne bo najbrž nič iz digitalnih kanalov, ker ni videti, da bi ta televizor imel DVB-C sprejemnik. V tem primeru potrebuješ set-top box od tvojega kabelskega operaterja.
Eh?
Ima dvb-c sprejemnik celo ene 3 mesce ko sem zamenjal instalacijo mi je naslo 11 digitalnih kanalov nato pa sem dal še enkrat na iskanje nato pa več nobenega je pa na priklopleno na kabelsko
si 100%, da ima dvb-c? Ker sem pogledal na treh straneh, pa je omenjen samo dvb-t.
Link
Link
Eh?
Sem zdaj šel preverit še ma nalepke gor pa piše res samo dvbt
Samo kako pa to da mi je enkrat našlo digitalne programe?
Zdaj pa ni druge kot pa še enga daljinca in box?
Samo kako pa to da mi je enkrat našlo digitalne programe?
Zdaj pa ni druge kot pa še enga daljinca in box?
Najbrž si imel priklopljeno sobno anteno in ti je lovilo slovenske digitalne (dvb-t) kanale. Ne, ne bo druge, kot zunanja naprava, žal...jo dobiš (najbrž zastonj) od tvojega kabelskega operaterja.
Eh?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25225 (15913) | OK.d |
» | digitalni sprejemnik (DVB-C) za TVOddelek: Zvok in slika | 18496 (9970) | mysterio |
» | philips 47pfl9603d/10 - digitalni sprejm - pomočOddelek: Zvok in slika | 3946 (3601) | hodu63 |
» | vgrajen DVB-T sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9521 (6429) | Alexius Heristalski |
» | digitalna kabelskaOddelek: Zvok in slika | 3811 (3066) | easyrider3 |