Forum » Strojna oprema » Računalnik ne dobi elektrike
Računalnik ne dobi elektrike
Toxic ::
Lp!
Se pravi, pokvaril se mi je računalnik in deluje tak kot če nebi dobil elektrike. Sem pa preizkusil napajalnik na drugem računalniku in dela brezhibno. Kaj bi še lahko bil problem? Mogoče matična plošča ali procesor? In kak lahko preverim če nimam rezervnih komponent?
Hvala že v naprej!
Se pravi, pokvaril se mi je računalnik in deluje tak kot če nebi dobil elektrike. Sem pa preizkusil napajalnik na drugem računalniku in dela brezhibno. Kaj bi še lahko bil problem? Mogoče matična plošča ali procesor? In kak lahko preverim če nimam rezervnih komponent?
Hvala že v naprej!
Assass1n ::
Če se nič ne zgodi, preveri stikalo. Če je to delujoče je matična, če bi blo kaj drugega bi se nekaj zgodilo ne pa čista tema.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Toxic ::
Ja power on gumbek je bil... zgleda da je kabel malo prišel ven pa ni dobil kontakta =)zaj se pa treskam po glavi ker sem se tolko zafrkaval z tem -.- :P
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25310 (8067) | hojnikb |
» | Kako vedeti kaj se je skurilo/kaj naj bi bilo narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2433 (1118) | profii |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17825 (13948) | G_mAn |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6283 (5633) | Uporabnik-6 |
» | Ko ugasnem računalnik, ga ne morem več vklopitiOddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1748) | Jackal |