Forum » Pomoč in nasveti » Izbris datuma nastanka slike
Izbris datuma nastanka slike
drejc87 ::
Pozdravljeni,
zanima me kako lahko izbrišem oz. priredim datum in uro nastanka slike. Namreč v programu ACDSEE sem probal pod možnostmi, vendar ni delovalo. Baje se da urediti tudi z Photoshopom. Gre se za to, da ko z mobitelom poslikaš in preneseš na rač. da bi mi pokazal datum in uro npr. ko je bila slika prenešena na rač. ali pa nazadnje shranjena in NE kdaj je bila narejena.
Probal sem v ACDSEE pod temi možnostmi:
- TOOLS
- ADJUST / IMAGE TIME STAMP
- DATE TO CHANGE
- FILE LAST. MODIFIED
Hvala in lp!
zanima me kako lahko izbrišem oz. priredim datum in uro nastanka slike. Namreč v programu ACDSEE sem probal pod možnostmi, vendar ni delovalo. Baje se da urediti tudi z Photoshopom. Gre se za to, da ko z mobitelom poslikaš in preneseš na rač. da bi mi pokazal datum in uro npr. ko je bila slika prenešena na rač. ali pa nazadnje shranjena in NE kdaj je bila narejena.
Probal sem v ACDSEE pod temi možnostmi:
- TOOLS
- ADJUST / IMAGE TIME STAMP
- DATE TO CHANGE
- FILE LAST. MODIFIED
Hvala in lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ta povezava je nepreverjena-vam vsem normalno dela internet?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2027 (1920) | St235 |
» | Večji problemi z računalnikom (strojni,programski?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1521 (1180) | vbohinc |
» | Gmail ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 6298 (4944) | KoMar- |
» | Prenašanje fotografij - težavaOddelek: Strojna oprema | 883 (883) | kuglvinkl |
» | Pojav šuma (noise) v digitalnih fotografijahOddelek: Zvok in slika | 1219 (967) | CaqKa |