Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 in XP netbook
Windows 7 in XP netbook
denisek123 ::
Pozdravljeni
Jaz imam eno vprašanje:
Imam nov netbook(mini prenosnik) na katerem je originalno nameščen Windows 7.
Sedaj pa želim imeti zraven še windows xp. A je to kako možno. Imam original CD windows xp s ključem ampak netbook nima cd pogona.A je možno na kakšen drugačen način narediti to, ali lahko kopiram na ključ usb in potem namestim ?
Lp
Jaz imam eno vprašanje:
Imam nov netbook(mini prenosnik) na katerem je originalno nameščen Windows 7.
Sedaj pa želim imeti zraven še windows xp. A je to kako možno. Imam original CD windows xp s ključem ampak netbook nima cd pogona.A je možno na kakšen drugačen način narediti to, ali lahko kopiram na ključ usb in potem namestim ?
Lp
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
- spremenilo: denisek123 ()
MIHAc27 ::
Žal moraš najprej naložiti XP, šele nato 7. Lahko poinštaliraš iz USB kluča, druga opcija je pa preko usb vmesnika začasno priklopit DVD enoto.
cegu ::
Če potrebuješ XP le občasno, ga lahko poganjaš tudi virtualno znotraj Windows-7. Jaz tako naredim strankam, ki kupujejo novo laptop in imajo miljon starih programov ki delajo dobro. Clone-disk in virtualno na 7ki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 22179 (15179) | Apache90 |
» | Kateri windows naložiti na netbook? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11754 (10711) | toblak |
» | Zagonski usb [linux/win7]Oddelek: Pomoč in nasveti | 2466 (2282) | satfinder |
» | Windows 7 XP mode pripravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10683 (8567) | MrStein |
» | Windows 7 z namestitvenimi USB ključi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14486 (10859) | MrStein |