Forum » Mobilne tehnologije » Nakup telefona
Nakup telefona
bluefear ::
Pozdravljeni !
Trenutno premišljujem o nakupu novega telefona pri Mobitelu in mi pogoji pod katerimi velja akcijska cena telefona na obroke niso točno jasni (primer: 16EUR mesečno x 24 mesecev).
Torej moje vprašanje je ali se tista mesečna cena 16EUR šteje kot naročnina in je možno kupiti telefon z obroki 16EUR mesečno ali je potrebno sklenit še naročnino preko paketa kot je npr. Džabest, da ta akcijska cena telefona velja ?
Trenutno premišljujem o nakupu novega telefona pri Mobitelu in mi pogoji pod katerimi velja akcijska cena telefona na obroke niso točno jasni (primer: 16EUR mesečno x 24 mesecev).
Torej moje vprašanje je ali se tista mesečna cena 16EUR šteje kot naročnina in je možno kupiti telefon z obroki 16EUR mesečno ali je potrebno sklenit še naročnino preko paketa kot je npr. Džabest, da ta akcijska cena telefona velja ?
- spremenilo: bluefear ()
Chev ::
Naročnina paketa + 16 x 24EUR.
Torej primer za đabest; 19EUR + 16EUR na mesec (24 mesecev) za telefon = 35EUR na mesec.
BTW, zakaj pa EUR simbol ne dela?
Torej primer za đabest; 19EUR + 16EUR na mesec (24 mesecev) za telefon = 35EUR na mesec.
BTW, zakaj pa EUR simbol ne dela?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Chev ()
Jebac18 ::
sposodil si bom temo kaj pravite na tole zanima me dostava v koliko dneh dejansko dobiš telefon v slovenijo ? http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17064 (15288) | boris82 |
» | Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 74947 (62393) | Cruz |
» | Visoke cene telefonov Simobil/Telekom et al. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13066 (11108) | tomy5 |
» | V čem je fora vezave pri m. operaterjihOddelek: Loža | 8443 (7431) | ahac |
» | Itak DžabestOddelek: Mobilne tehnologije | 9799 (8033) | WaterBoy |