Forum » Zvok in slika » Muke in tegobe SB Live! Playerja
Muke in tegobe SB Live! Playerja
TylerDurden ::
Imam dotični SB live, ki pa očitno odhaja v večna lovišča ali pa tudi ne. Dogaja se mi, da mi dela ene 5 ur OK, nato pa v močvirju nekaj poči in prikaže se Palček Smuk ;) Izhod za prve zvočnike crkne oz postane neojačan, če ful nabijem glasnost na zvočnikih nekaj slišim. A je lahko še kaj drugega krivo kot SB. Zadeva se mi je začela pojavljati pred kratkim.
BTW tile onboard AC'97 Sbji so en k***ac vredni, razlika je očitna.
BTW tile onboard AC'97 Sbji so en k***ac vredni, razlika je očitna.
Let\'s make some soap ...
cekr ::
So zvočniki OK? ( Si poizkusil že z drugimi?)
Si preveril spoje? (malo premakni, ko ti vrže ven)
Je kartica dobro vstavljena?
Imaš kaj navito?
Odgovori na naslednja vprašanja, da bom lažje vedel pri čem si.
Si preveril spoje? (malo premakni, ko ti vrže ven)
Je kartica dobro vstavljena?
Imaš kaj navito?
Odgovori na naslednja vprašanja, da bom lažje vedel pri čem si.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
TylerDurden ::
Kartico sem prestavljal po PCI režah pa je isto, sprobano na 3h zvočnikih pa isto, vsakič so bli drugi kabli. Po moje je šla v maloro. Kok pa kej kakšna nova stane, približno enaka, če ne bom celo plošče menjal.
Let\'s make some soap ...
~Panter~ ::
Men se pa dogaja na Live value da mi učasih mikrofon ne dela več. Recimo k mamo en programček za pogovarjat se prek neta, Teamspeak al pa Roger Wilco, me kolegi nekej cajta slišjo, pol po nekej cajta pa kr začne najbl šumet če hočem govort. A je možn da se kej pregreva? K drgač mi je, kolk, 5 let delou brez problema, tole se dogaja zadnga pou leta.
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu
Xplicit ::
ce se ti ne mudi menjat ti lahka jest mojo prodam predvidoma nasledn tedn k grem po nov kompjutr... - SB Live! 5.1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik crknuuuu :DOddelek: Strojna oprema | 1058 (666) | DeeCoy |
» | upočasnitev internetaOddelek: Omrežja in internet | 1177 (1025) | MrYoda |
» | Problemi, problemi, in še enkrat problemi (s K7S5A?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1002) | Boky |
» | Win2k - obcasen 1-2 sekunden freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 1400 (1163) | plizzzzzz |
» | KonfiguracijaOddelek: Loža | 2865 (2433) | msmiha |