Forum » Mobilne tehnologije » Tušmobil - Gmail sinhronizacija nehala delovati
Tušmobil - Gmail sinhronizacija nehala delovati
gregyk ::
Težave imam že kakih 14 dni. Na lepem mi sinhronizacija Gmail poštnih računov ne deluje več v redu. Včasih pride email z 10 minutno, včasih z 20 minutno zamudo, včasih me pa sploh ne obvesti o novem mailu, šele ko ročno dam "refresh" mi ga prikaže. Nameščal nisem nobenih novih stvari, edino gmail se je posodobil, ampak sem testiral tudi z odstranitvijo posodobitve, pa je stvar enaka ... Če sem priklopljen preko wi-fi, dobivam notifikacije trenutno, v roku parih sekund. Prav tako sem jih dobival tudi do nedavnega preko mobilnega omrežja. Vsa potrebna sinhronizacija je vključena, internet dela brez težav ...
Povezan sem preko EDGE, 3G signala na moji lokaciji (Bled) ni.
Ima kdo kakšne ideje, kaj se dogaja?
Povezan sem preko EDGE, 3G signala na moji lokaciji (Bled) ni.
Ima kdo kakšne ideje, kaj se dogaja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27029 (23844) | Mavrik |
» | Windows Phone - nekaj vprašanjOddelek: Mobilne tehnologije | 5001 (2970) | shadeX |
» | Razbit telefon, kako do kontaktov na google serverjuOddelek: Mobilne tehnologije | 2349 (1696) | Zmajc |
» | GMail app žre preveč podatkovnih prenosov...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1342 (999) | Invictus |
» | Android telefon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21383 (13894) | Mrakw |