Forum » Navijanje » OC ATI kartic
OC ATI kartic
OZZY ::
Zanima me ali lahko drugi navijate z power stripom ati grafične kartice. Jaz mam ati maxxa pa to ni možn. verjetn, da je to posledica, da ma dva grafična čipa gor. Razmišljam ,da bi nabavu radeona in zato tud sprašujem.
Thnx
Thnx
OZZY ::
Brez zamere folk ampak jest sem vprašu ali se lahko ati kartice navijajo z power stripom. Sam sem proval power strip z ati maxx kartico in ne gre. Zanima me ali pri drugih ati karticah deluje stvar ali ne (radeon, ati rage128,...).
dynamite ::
Ja, s Powestrip lahko navijas Radeon 64 VIVO in njegove izpeljanke (AIW, ... ). Nekatere 2.x verzije navijajo core/mem clk hkrati, 3.x pa posebej.
MaD_Mavr0 ::
Z RADEON tweakerom ne gre navijat, ker je progiju na vasi download sekciji potekel auto extract !
Lp; Dajte mi link, kjer je najvec moznega za Raeona !
Lp; Dajte mi link, kjer je najvec moznega za Raeona !
MaD_Mavr0 ::
Eja po eni strani govorite o "buteljnih" na forumih po drugi strani pa sami ne znajo uporabljati imen ali nickov za uporabnike, in tako lahko nek "chef" rece nekomu model;
Kako kaj naj clovek se kaj vprasa ce pa sami ne zelijo ali pa mislijo, da PREVELIKO znajo !
Kako kaj naj clovek se kaj vprasa ce pa sami ne zelijo ali pa mislijo, da PREVELIKO znajo !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati Radeon 9000ProOddelek: Navijanje | 1080 (1010) | Dr_M |
» | Radeon 9000 maxOddelek: Navijanje | 1272 (1117) | mm |
» | Overcloakanje voodoo banshejaOddelek: Navijanje | 816 (734) | slycer |
» | ati rage II 2c 4mb overclockOddelek: Navijanje | 948 (822) | Ashrack |
» | ATI RADEON 64 MB DDR VIO @OC ??Oddelek: Navijanje | 919 (837) | dynamite |