Forum » Pomoč in nasveti » google chrome - zgodovina
google chrome - zgodovina
MandMx3 ::
Heej!
Na hitroo bi nuujno rabila pomoč!!
Zgodovina na google chromu... Rada bi obiskala eno spletno stran, ki vem da sem jo gledala nekje novembra lani... pa bi rada po zgodovini pobrskala nazaj, ampak v chromu je finta, da ne moreš direktno klikniti na tisti datum, ampak moraš počasi stran za stranjo klikati nazaj.. tega je pa ogromno! A morda ve kdo.. Je vseeno kakšna rešitev kako čimprej priti na google chromu do zgodovine od lanskega leta????
Hvala vam!
Na hitroo bi nuujno rabila pomoč!!
Zgodovina na google chromu... Rada bi obiskala eno spletno stran, ki vem da sem jo gledala nekje novembra lani... pa bi rada po zgodovini pobrskala nazaj, ampak v chromu je finta, da ne moreš direktno klikniti na tisti datum, ampak moraš počasi stran za stranjo klikati nazaj.. tega je pa ogromno! A morda ve kdo.. Je vseeno kakšna rešitev kako čimprej priti na google chromu do zgodovine od lanskega leta????
Hvala vam!
garamond ::
Če si prišla do spletne strani preko Google iskanja in kliknila zadetek, je bilo to verjetno zabeleženo tudi v Google Web History, kjer je lažje pregledovanje. Preveri tukaj: https://history.google.com/history/
garamond ::
Ja nič, potem pa bo treba namestit poseben programček. Jaz sem enkrat uporabil tega http://www.nirsoft.net/utils/chrome_his... (prikaže vso zgodovino naekrat in lahko sortiraš po času) in je delal dobro, čeprav ne vem, kakšen je program z varnostnega vidika.
Lahko se tudi zgodi, da se tvoja zgodovina ni beležila za toliko časa nazaj.
Lahko se tudi zgodi, da se tvoja zgodovina ni beležila za toliko časa nazaj.
Vzdevek ::
Ko odpreš zgodovino imaš zgoraj desno iskanje. Noter vpiši nov.2012 ali kateri koli mesec npr. okt.2012 (odvisno od jezika ang. oct...)
Mislim, da bi zadeva morala delovati, vsaj pri meni je.
Mislim, da bi zadeva morala delovati, vsaj pri meni je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vzdevek ()
Vzdevek ::
MandMx3 ::
@Vzdevek: tisto res ne deluje ne... :S
Ne vem če mi ne bo preostalo drugega kot zaposlit malega brata pa naj klika to počasi nazaj.. hahahah :'D joooj -.-
Ne vem če mi ne bo preostalo drugega kot zaposlit malega brata pa naj klika to počasi nazaj.. hahahah :'D joooj -.-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v android tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 7801 (6496) | All |
» | Alternativni spletni iskalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12674 (11665) | matej_jack |
» | Izšel Chrome 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16115 (12720) | CyberPunk |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 45943 (40262) | PrimozR |
» | Google Chrome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 14995 (9218) | Tr0n |