Forum » Pomoč in nasveti » Routar wrt 54gl mi ne lovi več tako dobro kot prej?
Routar wrt 54gl mi ne lovi več tako dobro kot prej?
Goran's Blog ::
Pozdravljeni.
Moja težava je pri routarju wrt 54gl in sicer ta, da mi wi-fi ne lovi več dobro.
Bolje mi lovi wi-fi od siolovega modema kot od routarja. Routar sem poskušal resetirati, moč wi-fija spreminjati vendar ne pomaga.
A ve mogoče kje je težava?
Firewire je Tomato.
Moja težava je pri routarju wrt 54gl in sicer ta, da mi wi-fi ne lovi več dobro.
Bolje mi lovi wi-fi od siolovega modema kot od routarja. Routar sem poskušal resetirati, moč wi-fija spreminjati vendar ne pomaga.
A ve mogoče kje je težava?
Firewire je Tomato.
floyd1 ::
Poskušaj si najprej sposoditi drug napajalnik in sprobaj - pri meni je bilo samo to (zelo počasi je crkoval). To se je sicer to dogajalo na mojem prvem wireless routerju (LevelOne, kakih 15 let nazaj). Z drugim napajalnikom pa je potem delal ko šus.
Mimogrede - reče se router in firmware. Rutar in firewire sta nekaj čisto drugega.
Mimogrede - reče se router in firmware. Rutar in firewire sta nekaj čisto drugega.
Ok, bom poskušal drugi napajalec.
Vem, kako se reče, vendar nisem še 1x pregledal posta, hvala za opozorilo.
Vem, kako se reče, vendar nisem še 1x pregledal posta, hvala za opozorilo.
Castiel ::
hahaha routar in firewire :D:D oprosti samo tvoje spreminjanje besed me spomni na tole:
Če ti bolje lovi siolov modem nekako ne razumem zakaj enostavno ne uporabljaš siolovega modema kot wifi router...
Če ti bolje lovi siolov modem nekako ne razumem zakaj enostavno ne uporabljaš siolovega modema kot wifi router...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Castiel ()
Na koliko mW si imel dosedaj nastavljeno moč wi-fija ?
Na 180;)
hahaha routar in firewire :D:D oprosti samo tvoje spreminjanje besed me spomni na tole:
Zato ker mi premalo lovi, vendar trenutno bolje kot router;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()
RejZoR ::
Dost je že, da se je v okolico "naselil" nov router, ki moti sprejem tvojega. Spremeni wifi kanal, če bo pomagalo...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13694 (3040) | verto |
» | IP, router in switchOddelek: Pomoč in nasveti | 1856 (1573) | SeMiNeSanja |
» | WiFi - poslabšanje delovanjaOddelek: Omrežja in internet | 1810 (1630) | d4vid |
» | Hitrost 72.2 Mb/s, zakaj ne 100 Mb/s, 150Mb/sOddelek: Pomoč in nasveti | 3372 (2919) | BlaY0 |
» | Imam povezavo 100/10mb, preko routarja dobim samo 20mb downlada (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6134 (5346) | novuporabnik |