Forum » Mobilne tehnologije » Telefon do 240 EUR
Telefon do 240 EUR
WODAK ::
Iščem telefon do 250 EUR, ki jih ponujajo na mobitelu preko akcije...Zaenkrat se mi zdi Galaxy S III mini kr dobra zbira ...po velikosti mi je 4 inče čisto dovolj (4.3 je max) ...mogoče ima kdo kakšne izkušnje z omenjenim telefonom? se ga da enostavno rootat? kako drži baterija? mogoče kakšne slabosti in prednosti?
Gledal sem tudi telefon HTC ONE SV...tud ta se mi ne vidi slab...
po primerjavah sta si zelo podobna....
v glavnem zanimajo me vaše izkušnje....
Hvala!
Gledal sem tudi telefon HTC ONE SV...tud ta se mi ne vidi slab...
po primerjavah sta si zelo podobna....
v glavnem zanimajo me vaše izkušnje....
Hvala!
huh? :)
Jinto ::
Htc 8x/Ativ S za 230-250 iz tujine.
Za android pa Lg optimus 4x.
HTC one mini grem stavit da bo okoli 400.
Za android pa Lg optimus 4x.
HTC one mini grem stavit da bo okoli 400.
koyotee ::
kupi rabljenega htc one x ali sgs 3, dobiš za 250, plus leto garancije
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
klinker ::
tehnicar12 je izjavil:
Hm mogoče Galaxy ace 2 ? Ali pa Galaxy S2 na bolhi dobiš dokaj ugodno.
Samo stran od Ace-a S2 se nekako, drugace pa najraje rabljen Galaxy Nexus z garancijo
jukoz ::
Sem bil v isti dilemi in sem gledal S3 mini. Nato sem pa videl LG L9 ki ma sicer manj flasha kot s3, vse ostalo pa isto + bolši zaslon + NFC —> zabavna funkcija za brat potne liste =)
no, in še cenej je za 30 EUR
Formula 1 ::
Preprost recept:
1x biometrični potni list
1x android naprava z NFC
2 app-a iz android marketa:
https://play.google.com/store/apps/deta...
----
podatki iz potnega lista z barvno sliko - preizkušeno
No, NFC je uporaben še za kaj drugega =)
1x biometrični potni list
1x android naprava z NFC
2 app-a iz android marketa:
----
podatki iz potnega lista z barvno sliko - preizkušeno
No, NFC je uporaben še za kaj drugega =)
WODAK ::
Sem bil v isti dilemi in sem gledal S3 mini. Nato sem pa videl LG L9 ki ma sicer manj flasha kot s3, vse ostalo pa isto + bolši zaslon + NFC —> zabavna funkcija za brat potne liste =)
danes opazim, da so telefon ponovno pocenili...144 EUR...telefon ima prav tako NFC....prednost LG-ja je pa res velikost baterije in boljši zaslon...vendar se mi zdi malo prevelik....moram ga v roko primit pa bom videl....
huh? :)
Pro_moted ::
bejž stran od LG-ja. Čeprav je hardwersko na listu mikaven, je softwersko na nuli
Koliko si si jih lastil, ali je to baba čula baba rekla?
Ker Lg-jev UI je napram Sens UI ali Touch WizZ , svetlobna leta bolj odziven. Update-i tudi prihajajo, tako da ni problema. Včasih pride update kak mesec kasneje, kar pa verjetno ni katastrofa.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
Hayabusa ::
lenovo a820/830.
Samo prste stran od samsung s "mini" izdelkov.
Samo prste stran od samsung s "mini" izdelkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
freesty ::
Na partisu en prodaja Samsung galaxy note II za 280€. Pomoje se splaca mal stegnat:)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Ma, šment. Lahko bi to naredil pred enim tednom.
Ne vem, meni se zdi samsung čist ok + to prednost ma da ga uporablja cel svet in bo torej podprt s strani raznih mod romov če naslednjih n let.
Drugač pa čist tko, k en benti čez LGje: moj mi je trenutno OK, bi pa lahko bil boljši, vsaj kar se menijev tiče. Prej sem mel xperio mini in mi je bila glede menijev top + boljšo kvaliteto slik je delala.
Je pa tko, zanec ma LG L3 in je to top android telefon za ceno/trpežnost - tolkrat kot je to zletel po tleh in še kar dela + preživi delo v gradbeništvu (prah, voda, vročina) brez problema že leto in pol.
Ne vem, meni se zdi samsung čist ok + to prednost ma da ga uporablja cel svet in bo torej podprt s strani raznih mod romov če naslednjih n let.
Drugač pa čist tko, k en benti čez LGje: moj mi je trenutno OK, bi pa lahko bil boljši, vsaj kar se menijev tiče. Prej sem mel xperio mini in mi je bila glede menijev top + boljšo kvaliteto slik je delala.
Je pa tko, zanec ma LG L3 in je to top android telefon za ceno/trpežnost - tolkrat kot je to zletel po tleh in še kar dela + preživi delo v gradbeništvu (prah, voda, vročina) brez problema že leto in pol.
danes opazim, da so telefon ponovno pocenili...144 EUR...telefon ima prav tako NFC....prednost LG-ja je pa res velikost baterije in boljši zaslon...vendar se mi zdi malo prevelik....moram ga v roko primit pa bom videl....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23510 (12358) | boris82 |
» | LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93838 (43774) | dr.Akula |
» | Kateri mid-range android telefonOddelek: Kaj kupiti | 2610 (1902) | nightbird |
» | GSM do nekje 250€Oddelek: Mobilne tehnologije | 3327 (2841) | rajc123 |
» | Kateri telefon naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 4767 (3234) | kerco46 |