Forum » Mobilne tehnologije » GSM do nekje 250€
GSM do nekje 250€

fenix gold ::
Kupujem nov GSM v prosti prodaji
trenutan izbira je :
Sony Xperia L = 269€
Samsung I8190 Galaxy S III Mini = 249€
( pomembno je da ima GSM dobro kamero, da baterija zdrži čim več in pdf/word/exel viewer )
Če ima kdo še kak boljši predlog, ga bom vesel.
Hvala.
trenutan izbira je :
Sony Xperia L = 269€
Samsung I8190 Galaxy S III Mini = 249€
( pomembno je da ima GSM dobro kamero, da baterija zdrži čim več in pdf/word/exel viewer )
Če ima kdo še kak boljši predlog, ga bom vesel.
Hvala.

;-) ::
Boljsi predlog je da vzames boljsi telefon malo rabljen z bolhe. Za ta denar dobis od odlicno ohranjenih se iPhone 4 mogoce kdaj ze 4s, od takih ki so sigurno se v garanciji pa sgs3 npr. Pa mas dosti boljsi tel za iste pare.

SLO_Matej ::
Vzemi Lumio 920 iz tujine: http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach...
Odlična kamera s Carl Zeiss lečami, PureView tehnologijo, Microsoft Office Mobile in WP8 za hitro in tekoče delovanje.
Odlična kamera s Carl Zeiss lečami, PureView tehnologijo, Microsoft Office Mobile in WP8 za hitro in tekoče delovanje.

na bolho nisem niti pomislu :)
grem pogledat če je kaj pametnega.
i-pfone in windows-os odpadejo, pa tudi vsi večji od 12,5cm
grem pogledat če je kaj pametnega.
i-pfone in windows-os odpadejo, pa tudi vsi večji od 12,5cm

mailer ::
Potem ti je še najboljša izbira telefon, ki si ga napisal na začetku, nov za 200€, odloči se samo za barvo in če želiš NFC ali ne. Razlika je 5€.
Armor A30, AX850, V Gene, 3770K, Big Shuriken II,
Corsair 16GB 1600MHz CL9, GTX660TiDC2TOP, 840120GB Basic,
Spinpoint 1TB, BD207DBK, G110, G300, Dell U2412M
Corsair 16GB 1600MHz CL9, GTX660TiDC2TOP, 840120GB Basic,
Spinpoint 1TB, BD207DBK, G110, G300, Dell U2412M

Lonsarg ::
Optimus 4X HD za prakticno enako ceno poje oba telefona, ki si ju nastel. Ta dva bi mogla sorazmerno koštat samo 100€.
Neki dobre kamere pa nima noben od teh treh, zal je tako, da imajo 3 leta stari top telefoni mnogo bolse kamere kot cisto nov telefon ranga 250€. Tak da razmisli mogoce tudi o kakem rabljenem Galaxy S2, S3.
Od novih pa bi znal Optimus G imeti dobro, sam ke pa dobrih 50€ drazji od Optimus 4X in kompanije.
Neki dobre kamere pa nima noben od teh treh, zal je tako, da imajo 3 leta stari top telefoni mnogo bolse kamere kot cisto nov telefon ranga 250€. Tak da razmisli mogoce tudi o kakem rabljenem Galaxy S2, S3.
Od novih pa bi znal Optimus G imeti dobro, sam ke pa dobrih 50€ drazji od Optimus 4X in kompanije.

Optimus 4x je res Super mašina
ne 1 spletni strani v SLO je 299€
kaj se bi splačalo iz tujine kaj naročit al ni neke razlike ?
je tolko tega da res ne vem kaj kupit ???
ne 1 spletni strani v SLO je 299€
kaj se bi splačalo iz tujine kaj naročit al ni neke razlike ?
je tolko tega da res ne vem kaj kupit ???

Metulj-1 ::
Imam lg-ja 4x cca en mesesc in sem zadovoljen . Naročil na electronic4you za 259 €. Poštnine ni bilo.

WaterBoy ::
Ker mi trenutna situacija ne omogoča nakupa, pa vendar malo gledam cene pri mobitelu, glede na to da imajo na obroke. Kaj je best buy:
Htc Desire 601 240€
LG Optimus 4X HD 240€
Nokia Lumia 920 240€
Huawei Ascend P6 288€
LG Optimus G 288€
Sony Experia SP 288€
Htc Desire 601 240€
LG Optimus 4X HD 240€
Nokia Lumia 920 240€
Huawei Ascend P6 288€
LG Optimus G 288€
Sony Experia SP 288€

ne razumem skoraj nič nemško :(
na electronic4you najde samo optimus G za 442€
Sem že gledal da bi na mobitelu z bonom za 250€ kupu kak tel.
ma kaj ki moreš naredit naročnino za 24 mesca, jaz pa sem na simobilu.
Sem že gledal da bi na mobitelu z bonom za 250€ kupu kak tel.
ma kaj ki moreš naredit naročnino za 24 mesca, jaz pa sem na simobilu.

fenix gold je izjavil:
ne razumem skoraj nič nemško :(
Uporabi Chrome browser, ki ti kar sam avtomatsko predlaga prevod, izberi prevod v angleščino(ker je prevod v slovenščino težko berljiv) in imaš rešen problem. Prevod v Angleščino je tako super, da misliš da brskaš po original angleški strani:)

ne bo šlo, ker je šlužbena številka
zdej sem našel optimusa za 254€
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
zdej morem samo ugotovit, če se ga da še dobit
zdej sem našel optimusa za 254€
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
zdej morem samo ugotovit, če se ga da še dobit

shadeX ::
Punca ima Galaxy S3 mini in je zadovoljna z njim. Baterija zdrži solidno, kamero ima odlično. Sicer sam sem delikaten glede kamere ampak S3 mini me je presenetil. Snemanje po dnevi - odlično. Snemanje v mraku - dobro. Slike - odlično :)

A zarad 5€ bos kompliciral. Kolikor jaz poznam majo namrec postnino 10-15€, kar ce das na pol ni kaj dosti razlike.

CallMeAl ::
Za Galaxy 3 mini imaš trenutno ugodno akcijo v Nemčiji preko eBaya (http://www.ebay.de/rpp/deals/): http://www.ebay.de/sch/m.html?_odkw=sam... , trgovina price-guard
189 EUR + 15 EUR poštnine. Je treba pa pohiteti, ker se akcija zaključuje jutri zjutraj ob 8h. Sam sem pri tej trgovini naročil Huawei Ascend P1 in ni bilo nobenih problemov.
189 EUR + 15 EUR poštnine. Je treba pa pohiteti, ker se akcija zaključuje jutri zjutraj ob 8h. Sam sem pri tej trgovini naročil Huawei Ascend P1 in ni bilo nobenih problemov.

rajc123 ::
Ker mi trenutna situacija ne omogoča nakupa, pa vendar malo gledam cene pri mobitelu, glede na to da imajo na obroke. Kaj je best buy:
Htc Desire 601 240€
LG Optimus 4X HD 240€
Nokia Lumia 920 240€
Huawei Ascend P6 288€
LG Optimus G 288€
Sony Experia SP 288€
enako zanima tudi mene oz. ce ima se kdo od vas kaksen predlog kaj vzeti in da ni navedeno zgoraj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19052 (7900) | boris82 |
» | LG Optimus 4X HD ali HTC Desire 601Oddelek: Mobilne tehnologije | 1165 (1062) | SLO_Matej |
» | kateri mobitel iz primerjave?Oddelek: Kaj kupiti | 2248 (1990) | Ikspe |
» | Izbira mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 3845 (3550) | Chev |
» | Best buy smartphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6662 (5489) | djordjevic |