» »

lumia 720 ali sony xperia sp

lumia 720 ali sony xperia sp

Jebac18 ::

No povejte kerega se bolj splača in zakaj oziroma kaj bi vi kupili ?

Apofis ::

lumio seveda, ker ima superioren operacijski sistem kar bo tudi potrdil en izmed slotech članov...

no tudi jaz sem bil dogo časa za predvsem zarad navigacije ki je res super na lumijah in pa android mi gre na živce ko začne štekat po določenem času uporabe...zanima me še to če jo ima kdo lumijo bi povedal kakšen je zvočnik je uredu ?

Tilk ::

Tocn tko! Superioren v VSEH pogledih. Nisem tisti en.

=)
Tilk

Thunder wave ::

Ja? In v čem točno je WP toliko bolj superioren, da se samo zaradi jga izplača vzeti tak telefon? Navigacija na androidu (ja tudi prednameščena navigacija google je podprta v Sloveniji)deluje super, če je telefon dovolj dober (kar Xperia SP zagotovo je).

ja samo je problem ker offline navigacij za android je bolj mal pametnih in pa meni je delovanje sistema android po kake pol leta štekajoe na useh telefonih ki sem jih videl, tako da bo očitno lumia padla

Siddh ::

zakaj sprašuješ, če si se že odločil in če na vsa vprašanja odgovoriš sam?

vorantz ::

It's a free country Siddh

Tilk ::

V uporabnosti in preprostosti, Thunder wave. Priznam, ni še čisto dodelan, amapk prihajamo tja.
Live ploščice so super osnova. Ko pa bo ploščica dejansko "live" in ne "stoned", kakor je zdaj, pričakujemo lahko še boljšo izkušnjo. In WP blue je za vrati.

Jebačina, želim ti dobro uporabniško izkušnjo na Lumi-i.
Tilk

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup novega telefona - pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8726413 (23035) zadetek
»

Nexus 4 vs. Lumia 720 (strani: 1 2 )

7813512 (10243) hobbit
»

kateri gsm?

172514 (1921) ;-)
»

Nov telefon

458641 (8098) Lonsarg
»

Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )

9422228 (19583) Tilen

Več podobnih tem