Forum » Na cesti » Tomos avtomatik težava
Tomos avtomatik težava
LuTomosA3MS ::
Lep pozdrav.
Po vožnji z motorjem sem opazil da nekje pušča. To sem ugotovil šele naslednji dan ko sem na tleh zagledal črn madež. Opazil sem da mi manjka matica in del navojne šipke pri cilindru. Sedaj me zanima kako odviti navojno šipko. Ima kdo kakšen predlog (slike ali video so zaželjeni). Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore.
Po vožnji z motorjem sem opazil da nekje pušča. To sem ugotovil šele naslednji dan ko sem na tleh zagledal črn madež. Opazil sem da mi manjka matica in del navojne šipke pri cilindru. Sedaj me zanima kako odviti navojno šipko. Ima kdo kakšen predlog (slike ali video so zaželjeni). Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore.
Goran's Blog ::
Najbolje da pobereš dol cilinder in glavo in z kakšnimi papagajgami ga "odšraufaš"!
Druga možnost je da daš najprej gor eno matico in kontra matico fajn zatisneš, nato pa s prvo matico odviješ celo šipko.
Druga možnost je da daš najprej gor eno matico in kontra matico fajn zatisneš, nato pa s prvo matico odviješ celo šipko.
LuTomosA3MS ::
hvala to tezavo sem resil sinoci
sedaj imam se eno prosnjo
kakšni batni obročki grejo na original bat, nič predelav itd.
prosim prilepite mi link izdelka iz trgovine frcomoto. Prosim naj na to odgovori nekdo ki se spozna na motorje da ne bom imel tezav z motorjem
sedaj imam se eno prosnjo
kakšni batni obročki grejo na original bat, nič predelav itd.
prosim prilepite mi link izdelka iz trgovine frcomoto. Prosim naj na to odgovori nekdo ki se spozna na motorje da ne bom imel tezav z motorjem
Goran's Blog ::
Taki gredo prav:
http://www.frcomoto.si/index.php?route=...
Zakaj boš pa menjal batne obročke?
Če gledaš 8eur ti prideta 2 batna obročka +poštnina. Daš še 10 eur zraven in imaš nov bat.
http://www.frcomoto.si/index.php?route=...
Zakaj boš pa menjal batne obročke?
Če gledaš 8eur ti prideta 2 batna obročka +poštnina. Daš še 10 eur zraven in imaš nov bat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | golf 6 1.2 tsiOddelek: Na cesti | 4946 (3884) | hojnikb |
» | APN 6 noče vžgati (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17720 (8128) | koyotee |
» | TOMOS APN 6s problemOddelek: Na cesti | 4272 (4090) | Cilly |
» | pred prodajo vozila pooblaščeni servis prikril napako (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7453 (6082) | Alec999 |
» | Največji motor na svetuOddelek: Znanost in tehnologija | 7984 (7193) | madmitch |