Forum » Zvok in slika » zvok digitalni signal
zvok digitalni signal
Ikspe ::
- Analogni signal se s tem ko se da fajn naglas poslabša. Digitalni signal pa predvidevam se ne slabša. Imam prav?
- Zanima me še če se da kako naredit da ko poslušam nekaj iz USB, ki je vtaknjen v TV, katerega imam vezanega na receiver, da zvoka ne bom reguliral na daljincu od reciverja ampak od TVja.
- Zanima me še če se da kako naredit da ko poslušam nekaj iz USB, ki je vtaknjen v TV, katerega imam vezanega na receiver, da zvoka ne bom reguliral na daljincu od reciverja ampak od TVja.
čuhalev ::
- Analogni signal se s tem ko se da fajn naglas poslabša. Digitalni signal pa predvidevam se ne slabša. Imam prav?
Definiraj, kaj si predstavljaš kot naglas in slabšanje.
Da, na receiverju zvišaš jakost, na TV pa zmanjšaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: čuhalev ()
naglas=vrtenje gumba za glasnost. Slabšanje=če se prav spomnim se analogni signal slabša ko se da na ojačevalcu na glasnost višjo od 60%.
Če dam naglas na daljincu od TVja, se zviša glasnost zvočnikov na TVju.
Če dam naglas na daljincu od TVja, se zviša glasnost zvočnikov na TVju.
ne pomaga. Ko v nastavitvah izklopim zvočnike od TV, še vedno ne morem z daljincem od TV regulirati glasnosti digitalnega signala, ki gre v receiver.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati tv in soundbar,prosim pomočOddelek: Zvok in slika | 5986 (1441) | Škorc |
» | mpeg4 dekoderOddelek: Kaj kupiti | 1719 (1470) | Lonsarg |
» | Optični kabel in 5.1 zvokOddelek: Zvok in slika | 5064 (4393) | shark_nm |
» | LCD TV + DVD + RecieverOddelek: Zvok in slika | 3569 (3443) | Okapi |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26035 (22603) | icek |