Forum » Pomoč in nasveti » Word 2010 pomoč
Word 2010 pomoč
GabrieLeo ::
lp
Ko naredim presledek (enter) mi avtomatično vrže naslednji stavek kar dve vrstici dol, tako da imam med stavki po eno vrstice prazne. To se mi zgodi tudi, ko pritisnem enter in začnem spet tipkati imam eno vrstico vmes prazno. Se da nekako nastaviti, da pri pritisku enter-ja mi preprosto vrže eno vrstico dol tako kakor naprimer tukaj, ko zdajle tipkam tole besedilo na slotechu?
Ko naredim presledek (enter) mi avtomatično vrže naslednji stavek kar dve vrstici dol, tako da imam med stavki po eno vrstice prazne. To se mi zgodi tudi, ko pritisnem enter in začnem spet tipkati imam eno vrstico vmes prazno. Se da nekako nastaviti, da pri pritisku enter-ja mi preprosto vrže eno vrstico dol tako kakor naprimer tukaj, ko zdajle tipkam tole besedilo na slotechu?
Han ::
Klikneš ikono za razmik vrstic, izbereš enojni razmik in zadevo potrdiš še za vse nove dokumente...
GabrieLeo ::
Han sem to probal in okej sej dela, ampak bi rad prav trajno to izključil, ker kdaj pa kdaj kar spet začne delat isto kot prej
Han ::
Trajno zadevo "izključiš" tako, da nastavitev shraniš v zagonsko šablono (template) Normal.dot.
T-h-o-r ::
šift+enter
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word pomoč - razmik med besedamiOddelek: Pomoč in nasveti | 5783 (5584) | prtenjam |
» | OpenOffice Writer - bo v MS Word-u izgledalo enako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (1119) | karafeka |
» | Problem z WordomOddelek: Programska oprema | 1230 (1086) | bluefish |
» | Dreamweaver - slika desno, opis levo .... kako ??Oddelek: Izdelava spletišč | 1489 (1322) | njok |
» | tekst v Dreamweaverju 4Oddelek: Izdelava spletišč | 1332 (1197) | Simeroni |