Forum » Operacijski sistemi » Linux mint iso problem z WUBI
Linux mint iso problem z WUBI
Unknown_001 ::
Ja, klinc, na laptopu sem en cajt linux mint fural, sam pol je pa neki zajebaval sistem, pa sem pobrisal vse skupaj dol (čistilna akcija) in sem po pomoti tud linux dol vrgelu. Inštaliranga sem ga imel znotraj Windowsew z tistim WUBI čudom. In kaj je problem, učeri probam iso fajl mountat z DEAMON tools in mi napiše: cannot unpack C:\linuxmint\uninstal-wubi.exe
Gruntu sem, da bi wubi še enkrat dol zvleku pa inštaliru, sam je problem, ker ko grem na une uradne strani nikjer ni linka da samo wubi zvlečeš, ampak je samo v paketu z distribucijo možno zvlečt, na ubuntovi strani mi pa z nekimi donacijami teži in sploh ne začne nalagat.
Pa prosm, če mi ker še direkt link za download našopa kle not, da si tist blesav inštaler zvlečem.
Gruntu sem, da bi wubi še enkrat dol zvleku pa inštaliru, sam je problem, ker ko grem na une uradne strani nikjer ni linka da samo wubi zvlečeš, ampak je samo v paketu z distribucijo možno zvlečt, na ubuntovi strani mi pa z nekimi donacijami teži in sploh ne začne nalagat.
Pa prosm, če mi ker še direkt link za download našopa kle not, da si tist blesav inštaler zvlečem.
techfreak :) ::
www.google.com -> "wubi" -> http://www.ubuntu.com/download/desktop/... -> klikni na "Not now, take me to the download"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Ubuntu 13.04 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23016 (17312) | popster |
» | Linux + Win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1586 (1284) | Kiki1984 |
» | Ubuntu Wubi suxageOddelek: Operacijski sistemi | 1933 (1554) | the_game |
» | Ubuntu 10.04/ Ubuntu 10.10 errorOddelek: Operacijski sistemi | 949 (800) | Icematxyz |
» | Peka ISO datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 2140 (1706) | Blinder |