Forum » Programiranje » Java JMX - Multiple JVM
Java JMX - Multiple JVM
kunigunda ::
Oj, predno se lotim sam pisanja serverja, ki bi omogocal kar rabim, me zanima, ce kaj podobnega ze obstaja...
Imam par JVM-jev na serverju, vsak ima seveda svoj JMX port.
Bi pa rad remote dostopal do serverja le na en JMX server port,katerega proces bi sam poiskal running JVM-je (podobno kot JConsole najde Local procese),
in proxy-ral njihove lokalne JMX-e requeste cez.
Se pravi, koncni cilj bi bil, da se konektam na ta server jmx port, in mi v drevesni strukturi najprej ponudi delujoce JVM-je,
pod njimi pa vsake posebej njegovo JMX bean strukturo.
Imam par JVM-jev na serverju, vsak ima seveda svoj JMX port.
Bi pa rad remote dostopal do serverja le na en JMX server port,katerega proces bi sam poiskal running JVM-je (podobno kot JConsole najde Local procese),
in proxy-ral njihove lokalne JMX-e requeste cez.
Se pravi, koncni cilj bi bil, da se konektam na ta server jmx port, in mi v drevesni strukturi najprej ponudi delujoce JVM-je,
pod njimi pa vsake posebej njegovo JMX bean strukturo.
- spremenilo: kunigunda ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Firefoxu 43 končno 64-bitna verzija enakopravna z 32-bitnoOddelek: Novice / Brskalniki | 10387 (7694) | knesz |
⊘ | Mnenje Ram cacheOddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (920) | Mavrik |
» | Čemu imeti računalniške učilnice na fakultetah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9664 (6373) | Matevžk |
» | Java v Linuxu hitrejšaOddelek: Novice / Grafične kartice | 5337 (3848) | BlueRunner |
» | Java odslej hitrejša ?Oddelek: Novice / Ostale najave | 3147 (3147) | MrStein |