Forum » Mobilne tehnologije » Mobi ne zazna Sim kartice
Mobi ne zazna Sim kartice
bojchi74 ::
Samsung Wave 723, ki ima Bada OS sem priklopil na računalnik in ga preko Kies-a updatal,na Kies-u je kazalo da je update končan, ko sem pa potegnil ven USB kabel pa kot da ni.... Potem sem telefon reštartal in od tedaj več ne zazna sim kartice. Imam Simobilovo kartico. Piše mi način brez SIM in vklopljen je letalski profil. Če želim spremenit profil ali iskat omrežje mi napiše, da ni sim kartice. Telefon sem tudi dal na Factory reset, a ni učinka. A je kakšna varianta, da bi namesto Bade naložil Android...našel sem nekaj strani na netu, ki opisujejo postopek, da naj bi bilo kao možno. Zraven teme imajo linke do programov, ki več ne veljajo....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reševanje podatkov s Samsung S2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (839) | ikran |
» | NOTE 1 LCD ZANIČ,KAKO DO IMENIKA?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1021) | Meizu |
» | Zakodiran samsung galaxy miniOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (1015) | Exile3 |
» | Samsung Wave (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 50926 (32848) | paix |
» | Galaxy S - Mobilno omrezje ni na voljo !!!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1875 (1738) | detroit |