» »

Slusalke

Slusalke

grmek ::

Rad bi si omislil neke udobne naglavne slusalke, ki naj bi bile po moznosti zaprtega tipa (torej se zvoki iz okolice ne slisijo), cena pa ne veliko preko 10.000 SIT.

V Bigbangu imajo cel arzenal Senheiserjevih slusalk, ki pa so dokaj drage (vsaj tiste malce boljse). Ali lahko morda kdo priporoci se kaksega drugega proizvjalca in/ali kje jih kupiti? Harvey norman, citypark, morda kaka racunalniska trgovina...?

Ce je kdo slucajno pred kratkim kupoval, naj malo pove izkusnje...

lp!

San ::

Vivanco slušalke v Big Bangu, radio povezava, d best sound , vleče do sto metrov čez stene, imam že drugo leto, polnil baterije 5x , enake ali celo boljše kot Sernhauser, 8k.

Ironija je ravno v tem, da bi rad stare Vivanco slusalke zamenjal s kakimi boljsimi. Da bi pa se enkrat kupil Vivanco...ne hvala.

Se vedno me torej zanima kje kupit kvalitetne in hkrati dovolj ugodne slusalke?

lp

zile ::

Poglej si Sennheiser. Sam imam hd 570. Luxuz.

Gandalfar ::

imam isti model kot zile .. zadeva je neverjetna, sicer uporabljam vecinoma za poslusanje mp3jev ampak so vseeno izredno prijetne in sploh ne grejejo toliko usesa..

priporocam

Ziga Dolhar ::

Začuda imam tudi jaz ta model ;) Ane, Gandalfar, grrr :-))).

Mnja... slušalke so "v redu". V bistvu tako v redu, da odkar jih imam ne zmorem več poslušat mp3jev, ki so zakodirani v 128 kbps ali manj... Pred tem sem vedno imel kakšne šodr slušalke ter se smatral za totalnega ne-avdiofila. Od takrat je drugače ;).
https://dolhar.si/

NoUse4AName ::

pazi to da bo uho slo v slusalke in da ne bojo slusalke pritiskale na uho, ker drugace te bo zelo hitro zacelo bolet...

frudi ::

popularne te 570tke, jaz jih tudi mam :). od takrat sem spoznal, da je večina z neta dobljenih mp3jev zanič, tudi pri 256kbps... folk ne zna kodirat.
ja, vem da nisem prispeval nič konstruktivnega tistemu, ki je odprl topic... lahko samo dodam, da boš za <10 jurjev težko dobil kake dobre slušalke in po mojem se splača zapraviti malo več.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Gandalfar ::

frudi: tocno to je bila moja prva reakcija .. zbrisal sem polovico mp3jev iz diska.. :)

sicer pa je cena okoli 20k

zile, Gandalfar, Zigggga, frudi: kje pa ste kupili svoje HD570-tke in za koliko, ce se kdo morda spomni?

hvala!

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: grmek ()

NoUse4AName ::

jaz mam HD200, vsec so mi za to ker so lahke in te ne bo zacel bolet vrat ko jih bos imel dalj casa na glavi.

Tr0n ::

hmm, glej ga zlomka, tudi jaz imam hd570. 8-O

Ziga Dolhar ::

Big Bang, 26k sit.
https://dolhar.si/

V avstriji 15k. KIKA

morphling1 ::

Zanimivo v US so nove HD570 okrog 130$ kar je 28k seveda brez stroškov poštnine, ddv-ja ...
Se pravi pri nas sploh niso tako drage, da ne govorim o KIKA ceni :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Slušalke so Evropskega porekla, zato so v ZDA dražje 8-) . Natančneje made in Germany, oz. na škatli piše European product.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zile ()

Ok, hvala vsem za odgovore!

Ta teden se bom enkrat zapodil v bigbang v BTC in upam, da bom dobil kaksne (zepu primerne) slusalke.

Aja, se tole: ali imajo kaj uporabnega tudi v Harvey normanu? Je kdo morda pred kratkim bil tam?

lp!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero zvočno in slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
402539 (1898) charlotte
»

Microsoftov odgovor na iPod (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
13412816 (10143) BigWhale
»

Prenosni mp3 predvajalnik

222421 (1493) dragoonka
»

Obstajajo prostorske slušalke?

251640 (1399) moj_nick
»

Pomoč pri kupovanju kakovostnega Headseta