Forum » Kaj kupiti » Slusalke
Slusalke
grmek ::
Rad bi si omislil neke udobne naglavne slusalke, ki naj bi bile po moznosti zaprtega tipa (torej se zvoki iz okolice ne slisijo), cena pa ne veliko preko 10.000 SIT.
V Bigbangu imajo cel arzenal Senheiserjevih slusalk, ki pa so dokaj drage (vsaj tiste malce boljse). Ali lahko morda kdo priporoci se kaksega drugega proizvjalca in/ali kje jih kupiti? Harvey norman, citypark, morda kaka racunalniska trgovina...?
Ce je kdo slucajno pred kratkim kupoval, naj malo pove izkusnje...
lp!
V Bigbangu imajo cel arzenal Senheiserjevih slusalk, ki pa so dokaj drage (vsaj tiste malce boljse). Ali lahko morda kdo priporoci se kaksega drugega proizvjalca in/ali kje jih kupiti? Harvey norman, citypark, morda kaka racunalniska trgovina...?
Ce je kdo slucajno pred kratkim kupoval, naj malo pove izkusnje...
lp!
San ::
Vivanco slušalke v Big Bangu, radio povezava, d best sound , vleče do sto metrov čez stene, imam že drugo leto, polnil baterije 5x , enake ali celo boljše kot Sernhauser, 8k.
Ironija je ravno v tem, da bi rad stare Vivanco slusalke zamenjal s kakimi boljsimi. Da bi pa se enkrat kupil Vivanco...ne hvala.
Se vedno me torej zanima kje kupit kvalitetne in hkrati dovolj ugodne slusalke?
lp
Se vedno me torej zanima kje kupit kvalitetne in hkrati dovolj ugodne slusalke?
lp
Gandalfar ::
imam isti model kot zile .. zadeva je neverjetna, sicer uporabljam vecinoma za poslusanje mp3jev ampak so vseeno izredno prijetne in sploh ne grejejo toliko usesa..
priporocam
priporocam
Ziga Dolhar ::
Začuda imam tudi jaz ta model ;) Ane, Gandalfar, grrr :-))).
Mnja... slušalke so "v redu". V bistvu tako v redu, da odkar jih imam ne zmorem več poslušat mp3jev, ki so zakodirani v 128 kbps ali manj... Pred tem sem vedno imel kakšne šodr slušalke ter se smatral za totalnega ne-avdiofila. Od takrat je drugače ;).
Mnja... slušalke so "v redu". V bistvu tako v redu, da odkar jih imam ne zmorem več poslušat mp3jev, ki so zakodirani v 128 kbps ali manj... Pred tem sem vedno imel kakšne šodr slušalke ter se smatral za totalnega ne-avdiofila. Od takrat je drugače ;).
https://dolhar.si/
NoUse4AName ::
pazi to da bo uho slo v slusalke in da ne bojo slusalke pritiskale na uho, ker drugace te bo zelo hitro zacelo bolet...
frudi ::
popularne te 570tke, jaz jih tudi mam . od takrat sem spoznal, da je večina z neta dobljenih mp3jev zanič, tudi pri 256kbps... folk ne zna kodirat.
ja, vem da nisem prispeval nič konstruktivnega tistemu, ki je odprl topic... lahko samo dodam, da boš za <10 jurjev težko dobil kake dobre slušalke in po mojem se splača zapraviti malo več.
ja, vem da nisem prispeval nič konstruktivnega tistemu, ki je odprl topic... lahko samo dodam, da boš za <10 jurjev težko dobil kake dobre slušalke in po mojem se splača zapraviti malo več.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Gandalfar ::
frudi: tocno to je bila moja prva reakcija .. zbrisal sem polovico mp3jev iz diska.. :)
sicer pa je cena okoli 20k
sicer pa je cena okoli 20k
zile, Gandalfar, Zigggga, frudi: kje pa ste kupili svoje HD570-tke in za koliko, ce se kdo morda spomni?
hvala!
lp
hvala!
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: grmek ()
NoUse4AName ::
jaz mam HD200, vsec so mi za to ker so lahke in te ne bo zacel bolet vrat ko jih bos imel dalj casa na glavi.
morphling1 ::
Zanimivo v US so nove HD570 okrog 130$ kar je 28k seveda brez stroškov poštnine, ddv-ja ...
Se pravi pri nas sploh niso tako drage, da ne govorim o KIKA ceni :)
Se pravi pri nas sploh niso tako drage, da ne govorim o KIKA ceni :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
zile ::
Slušalke so Evropskega porekla, zato so v ZDA dražje . Natančneje made in Germany, oz. na škatli piše European product.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Ok, hvala vsem za odgovore!
Ta teden se bom enkrat zapodil v bigbang v BTC in upam, da bom dobil kaksne (zepu primerne) slusalke.
Aja, se tole: ali imajo kaj uporabnega tudi v Harvey normanu? Je kdo morda pred kratkim bil tam?
lp!
Ta teden se bom enkrat zapodil v bigbang v BTC in upam, da bom dobil kaksne (zepu primerne) slusalke.
Aja, se tole: ali imajo kaj uporabnega tudi v Harvey normanu? Je kdo morda pred kratkim bil tam?
lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2539 (1898) | charlotte |
» | Microsoftov odgovor na iPod (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12816 (10143) | BigWhale |
» | Prenosni mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2421 (1493) | dragoonka |
» | Obstajajo prostorske slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1640 (1399) | moj_nick |
» | Pomoč pri kupovanju kakovostnega HeadsetaOddelek: Kaj kupiti | 1513 (1387) | iso2000 |