Forum » Izdelava spletišč » Wordpress dinamičen sidebar plugin
Wordpress dinamičen sidebar plugin
Nietzschean ::
Iščem nek sidebar plugin, pa očitno ne znam poiskat točno tega, kar potrebujem... čeprav najbrž kak tak plugin obstaja. Tako da bi bil zelo vesel, če ima kdo kako izkušnjo in mi zna svetovat.
Potrebujem torej plugin za dinamičen sidebar, ki v stranski meni vstavi naslove, kolikor jih pač je na strani, obenem pa jih tudi primerno označi (se pravi, da razlikuje med h1, h2, h3, ...). Z klikom na posamezen naslov v sidebaru naj bi se prikazal tisti del strani, kjer se ta naslov nahaja. V primeru, da na strani ni naslovov, pa naj bi sidebar ostal prazen.
Trenutno imam narejeno tako, da ročno za posamezno stran določam vsebino sidebara, kar pa ni ravno optimalno, ko se dodaja ali odvzema naslove na določenem page-u.
Potrebujem torej plugin za dinamičen sidebar, ki v stranski meni vstavi naslove, kolikor jih pač je na strani, obenem pa jih tudi primerno označi (se pravi, da razlikuje med h1, h2, h3, ...). Z klikom na posamezen naslov v sidebaru naj bi se prikazal tisti del strani, kjer se ta naslov nahaja. V primeru, da na strani ni naslovov, pa naj bi sidebar ostal prazen.
Trenutno imam narejeno tako, da ročno za posamezno stran določam vsebino sidebara, kar pa ni ravno optimalno, ko se dodaja ali odvzema naslove na določenem page-u.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20058 (6074) | galu |
» | 1nadan.si - pokomentirajte nov dizajnOddelek: Izdelava spletišč | 3654 (2611) | Nummy |
» | Ocena strani: Klip.siOddelek: Izdelava spletišč | 2554 (1079) | slopuc |
» | Kopiranje iber počasnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (1888) | brdi |
» | Najboljši rss/xml readerOddelek: Programska oprema | 2335 (1932) | Yeznick |