Forum » Kaj kupiti » Blu-ray predvajalnik
Blu-ray predvajalnik
pilič1 ::
Pozdravljeni!
Kupil sem nov TV in sicer Philips 6000 series (60PFL6008S/12). Imam pa še stari JVC DVD predvajalnik in hišni kino, ker želim gledati blu-ray, 3D, full HD, filme iz usb-jev, diskov, bi zamenjal DVD predvajalnik z Blu-ray predvajalnikom.
Ker se sam ne spoznam dosti na te stvari, me zanima kaj svetujete (želim, da predvaja čim več formatov)?
Lep pozdrav.
Kupil sem nov TV in sicer Philips 6000 series (60PFL6008S/12). Imam pa še stari JVC DVD predvajalnik in hišni kino, ker želim gledati blu-ray, 3D, full HD, filme iz usb-jev, diskov, bi zamenjal DVD predvajalnik z Blu-ray predvajalnikom.
Ker se sam ne spoznam dosti na te stvari, me zanima kaj svetujete (želim, da predvaja čim več formatov)?
Lep pozdrav.
- spremenilo: pilič1 ()
mailer ::
You "lucky bastard" , čestitke za tak TV. Si razmišljal o HTPC-ju. Če hočeš gledat čim več formatov je verjetno še najboljša izbira v obliki PC-ja. So imeli pa tudi v reviji Monitor test naprav za tv-je.
pilič1 ::
Hvala za odgovor.
Ker se ne spoznam me zanima kaj sploh je HTPC? verjetno medijski predvajalnik (http://www.mimovrste.com/katalog/2589/m...
Glede povezave PC-TV me pa zanima, če je možno samo s kablom in kako je z zvokom (oz. z uporabo hišnega kina)?
Lep pozdrav.
Ker se ne spoznam me zanima kaj sploh je HTPC? verjetno medijski predvajalnik (http://www.mimovrste.com/katalog/2589/m...
Glede povezave PC-TV me pa zanima, če je možno samo s kablom in kako je z zvokom (oz. z uporabo hišnega kina)?
Lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup DVD-predvajalnikaOddelek: Kaj kupiti | 930 (838) | opeter |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7442 (4660) | Anney |
» | blue rayOddelek: Programska oprema | 1891 (1518) | JOKER |
» | Zvočniki za lcd TV LG37LG5000Oddelek: Zvok in slika | 4817 (4690) | Onlyx |
» | LG LHRH7506TA+HDD 160GB domači kinoOddelek: Zvok in slika | 1531 (1413) | Calligula |